Hogyan hagyjam figyelmen az anyám rosszalló megjegyzéseit?

válasza:

válasza:Próbálj ne foglalkozni vele. Tudod, hogy nincs igaza. Nem csavarogsz, felnőtt ember vagy, normális, hogy elmész programokra és találkozol a barátaiddal.
Anyukádnak valami baja lehet, magával, az életével, megkeseredett. Lehet, hogy csak te vagy neki. Neki is inkább el kéne járni.

válasza:

válasza:

válasza:5, nem szabják meg, az, hogy az anyja beszól neki az nem megtiltás meg szabályozás.
Nagyobb az esélye, hogy az anyja nem annyira boldog, hogy a gyerek szórakozni jár és pénzt költ, ahelyett, hogy végre elköltözne, mert nagy eséllyel egyre nehezebben bírják anyagilag, hogy alig száll be a költségekbe.

válasza:6: ha cseszegetnek valamiért, az szabályozás, akkor is, ha nem konkrétan azt a szót használja, hogy tiltja.
Arra van esély, hogy az anyjának van valami mentális problémája és a gyerekén vezeti le a bajait.

válasza:Azonnal tűnj el.
Ha számít az életed azonnal hagyd ott mert tönkre mész.
Félelmetes lehet de ha nem teszed meg akkor véged.
Én tudom 43 éves vagyok anyám egész életembe alázott aláz engem és a pszihiátria összeomlás szélén állok. Végem van sose fogok élni vagy egy normális napom nem lesz.
Menekülj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!