Téged megráznak a híradóban a “Figyelem, megrázó történet következik!” felvezetésű riportok?
Figyelt kérdés
okt. 29. 18:08
3/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem nézek híradót, de nem hiszem, hogy durváb lenne mint, amit a crazyshiten látok. Az pedig nem ráz meg.
4/12 Senior Séf 

válasza:

válasza:20 éve nem nézek tévét. na jó, utoljára a Géniuszra bekapcsoltam.
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Ha sok ilyet néz az ember, egy idő után nem fogja megütni az ingerküszöböt.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Megnézem, elgondolkodom rajta, párra még pár nap után is visszagondolok.
Aztán azon gondolkodom, hogy az emberek miért akarnak gyereket még mindig, ezek után us, ha a társadalom teli van ilyen torz-, de semmiféleképpen nem mondható embernek nevezett valakikkel?
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Engem az ráz meg hogy ennyire leadták a színvonalat és hírek helyett csak szenzáció hajhász riportok vannak,meg bűnügyi és baleseti hírek,mert valami marha azt hiszi hogy ezek hozzák lázba az embereket,meg ezek érdeklik a népet.
Hát nem.
Engem legalábbis nem egy fél óra balesetekben könyékig turkáló meg ki kit ölt meg meg rabolt ki témájú baromsagok nem érdekelnek.
A hírek elvesztette már a jelentőségét és szégyelheti magát mindegyik híradós
8/12 anonim 

válasza:

válasza:nem, csak figyelmeztet, hogy meg fogsz ilyedni, de mivel előre jelzi, ezért már fel vagy rá készülve..
9/12 anonim 

válasza:

válasza:Én sem nézek híradót, nincs is tévém, nem is hiányzik. Szóval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!