Milyen kifejezésektől másztok falra?
Figyelt kérdés
Én pl: "bekövet" (követ helyett), "kikövet"(követés törlése), "bevonz" (odavonz), "berendel" (megrendel, berendelni a nagykövetet szokták, meg a készenlétest, nem a sorozatokat). Mondatoknál a "jó helyen vagy", az átvitt értelmű "most érkeztem meg" "és ez így van jól", "ennyi".okt. 29. 18:19
1/53 anonim 

válasza:

válasza:Adom..! Horvátba, olaszba, németbe stb.. Ő a crushom. Social (szósöl) média. De viszont.. Hunglish nyelv használata.
2/53 A kérdező kommentje:
Ezmiatt. (Jó, hogy nem ezmerre meg ezkorra)
okt. 29. 18:24
3/53 anonim 

válasza:

válasza:Ráír. Nem értem ki kezdte el, és kik voltak képesek folytatni. Még mindig képtelen vagyok használni ezt a szót.
4/53 anonim 

válasza:

válasza:Nekem amitől igazán ökölbe szorul a kezem a hümmögés és annak változatai. Mikor beszélek valakihez és elkezdi “mhm hmm mhm” “Jah aham” “Aha”. Miért nem lehet mondani valamit ha akarsz vagy egyszerűen csöndben meghallgatni az embert?
7/53 anonim 

válasza:

válasza:Férj és feleség vagy egy pár egymásnak: anyu, apu
8/53 A kérdező kommentje:
7.
Erről jut eszembe: "a párom". Hát az szerintem a galambnak van.
okt. 29. 18:35
9/53 anonim 

válasza:

válasza:Lessz, ja, am, wok és egyéb rövidítések, a genitália és testnedvek, kötőszóként való használata, a szosöl médiára + 1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!