Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen kifejezésektől másztok...

Milyen kifejezésektől másztok falra?

Figyelt kérdés
Én pl: "bekövet" (követ helyett), "kikövet"(követés törlése), "bevonz" (odavonz), "berendel" (megrendel, berendelni a nagykövetet szokták, meg a készenlétest, nem a sorozatokat). Mondatoknál a "jó helyen vagy", az átvitt értelmű "most érkeztem meg" "és ez így van jól", "ennyi".
okt. 29. 18:19
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
79%
Adom..! Horvátba, olaszba, németbe stb.. Ő a crushom. Social (szósöl) média. De viszont.. Hunglish nyelv használata.
okt. 29. 18:21
 2/53 A kérdező kommentje:
Ezmiatt. (Jó, hogy nem ezmerre meg ezkorra)
okt. 29. 18:24
 3/53 anonim ***** válasza:
50%
Ráír. Nem értem ki kezdte el, és kik voltak képesek folytatni. Még mindig képtelen vagyok használni ezt a szót.
okt. 29. 18:25
 4/53 anonim ***** válasza:
42%
Nekem amitől igazán ökölbe szorul a kezem a hümmögés és annak változatai. Mikor beszélek valakihez és elkezdi “mhm hmm mhm” “Jah aham” “Aha”. Miért nem lehet mondani valamit ha akarsz vagy egyszerűen csöndben meghallgatni az embert?
 5/53 anonim ***** válasza:
67%
A vulgáris, mocsok beszédtől.
 6/53 anonim ***** válasza:
60%
Bármi amit a fidesz mond, hazudik
okt. 29. 18:28
 7/53 anonim ***** válasza:
83%
Férj és feleség vagy egy pár egymásnak: anyu, apu
okt. 29. 18:33
 8/53 A kérdező kommentje:

7.

Erről jut eszembe: "a párom". Hát az szerintem a galambnak van.

okt. 29. 18:35
 9/53 anonim ***** válasza:
100%
Lessz, ja, am, wok és egyéb rövidítések, a genitália és testnedvek, kötőszóként való használata, a szosöl médiára + 1...
okt. 29. 18:35
 10/53 anonim ***** válasza:
29%
Kicsim, nyuszóm
okt. 29. 18:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!