Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha eladunk egy lakókocsit egy...

Ha eladunk egy lakókocsit egy hajléktalan családnak, akkor az lehúzás vagy segítség a családnak?

Figyelt kérdés

Az egyik haverom eladta a lakókocsiját, egy négy fős hajléktalan családnak akik sátorban aludtak 400K-ért, azt pedig megosztotta fb-n, azzal a címmel, hogy "segíteni egy hajléktalan családon a legjobb érzés a világon". Ezt viszont az emberek nem nézték jó szemmel, ugyanis gyanúsítják azzal, hogy ki használt egy hajléktalan családot haszon céljából, mert pénzért adta el nekik a lakókocsit, és még van pofája ezt megosztani. A haverom pedig azt állítja, hogy újonnan a lakókocsi ára 800K, ő pedig igen is segített rajtuk mert 400K-ért adta. azt is hozzátette, hogy valamiből bizony nekik is meg kell élni, hiszen neki is gyerekei vannak.

*A hajléktalan családból ketten dolgoztak, és azért volt pénzük megvenni a lakókocsit.

A kérdésem az lenne, hogy ez lehúzás volt vagy segítség a barátom részéről? Válaszokat köszönöm

okt. 29. 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyit ér a lakókocsi. Ha 800.000-et, akkor segítség, ha 200.000-et, akkor lehúzás.
okt. 29. 20:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít, hogy újonnan mennyi volt, hanem hogy most mennyiért lehetne eladni.
okt. 29. 20:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint, pontosan annyit ért amennyiért eladta. De ez az én véleményem. A hozzászólók szerint sem ért többet a lakókocsi
okt. 29. 20:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez se nem segítség, se nem lehúzás, ő eladta, ők megvették. Ha újonnan egy ilyen lakókocsi 800 ezer Ft, akkor valószínűleg reális ár lehet a 400 ezer, bár semmit nem tudunk a koráról, állapotáról. Az, hogy ezt segítségnek adja elő, az viszont gáz.
okt. 29. 20:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor se nem segített, se nem húzta le őket. Csak csinált egy átlagos bizniszt.
okt. 29. 20:19
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
Hát Gábor drágán adta el.
okt. 29. 20:22
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a történetet olvastam a facen, még a képet is láttam. Az eladó amúgy kereskedő, a hajléktalanok meg örültek, de amúgy a lakókocsi tényleg nem volt annyira szuper állapotban. Ami nekem is furcsa volt, hogy mivel is segítette a hajléktalanokat? Hiszen pénzért adta el, tehát tisztán üzlet volt ez, semmi jótékonyság nem volt benne.
okt. 29. 20:23
 8/19 A kérdező kommentje:
7-esnek! Ugyanez a véleményem nekem is
okt. 29. 20:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
megint egy kamu. 800.000-ért új? :-)))))))))))
okt. 29. 20:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is láttam. Az eladó leírásából elsőre azt hittem ajándékba adta. Sima adásvétel volt, nem is értettem minek ez a pátoszos bejegyzés.
okt. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!