Valóban sorkatonai szolgálat lesz 2026 januártól,vagy ez csak egy random hír amit feldobott nekem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem nincs kedvem hozzá,a fizetés valószínűleg is olyan lesz amilyen.
Külföldön jobb.
Én nem akarom vakarni a tökeimet két krajcárért,vagy ha bármi olyasmi lesz akkor Ukrajnában lenni hogy egy 20 forintos kínai drón leköpjön a magasból.
Nem vagyok túlzottan hazafi,dehát a haza se túlságosan küzd értem.
Meg nagyon másért se.
Csak a politikusok életéért mozgatnak meg minden követ.
Úgyhogy ezt kihagynám.
Sportolni járok,tudok húst enni sírás nélkül,le tudok 40 órát dolgozni hetente.
Kapálni is tudok.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#9
Na jó, a lepontozásból látom hogy itt majdnem mindenki nehézértelmiségi és nem vágja az ironiát ha nincs ott egy tucat röhögőfej (ami egyébként rögtön elvenné az irónia élét). Egyértelmű hogy nem kérdeztem meg sem az AI-t sem mást, mert szerintem túlzás nélkül állítható hogy hetente elugatja valamelyik illetékes hogy nincs tervben a sorkatonaság visszaállítása Magyarországon, ha lennének ilyen tervek akkor arra minimum két évvel korábban rá kellene készülnie a hadseregnek, nem beszélve a politikai hangulatról és a legközelebbi választásokra kifejtett hatásáról egy ilyen ötletnek.
A vicc különben az AI-ban hogy minél többet cseszteted ugyanazzal a témával, annál hajlamosabb végül igazat adni neked, erre utaltam, de úgy látszik nem ment át, az én hibám beismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!