Milyen social media alkalmazásokat használnak a fiatalok?
Figyelt kérdés
okt. 31. 21:27
5/10 anonim 

válasza:

válasza:SZÓSÖL MÉDIA........ hát kérlek, a menci tinik butatelefonnal járkálnak és max e-könyvet olvasnak.
csak magyarba még le vannak maradva a kiscsírák
6/10 anonim 

válasza:

válasza:Részemről csak Facebook, Discord meg YouTube (ha nevezhető annak).
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Tiktok, youtube, insta, néha snapchat, Facebook. Amúgy már a facert nem vagyok annyira oda. Unalmas lett. Amugy is telefonálni jobban szeretek mint pötyögni, fiatal létemre:D Úgyhogy jobban szeretem ha nem messengeren írkálnak hanem felhívnak. Viszont a tiktokot imádom(:
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Miért vagyok lepontozva a 6. válaszban? 🤷
9/10 anonim 

válasza:

válasza:Én csak instát, de azt se saját névvel, mert nem akarom, hogy az ismerőseim megtaláljanak.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:9-es ilyen értékelési szinttel a hozzáállásodon nem is csodálkozom. Én se akarnám a helyedben, hogy IRL ismerőseim lássák hogy viselkedek online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!