Mivel szokott telni egy átlagos napotok?
Figyelt kérdés
nov. 2. 14:34
11/21 anonim 

válasza:

válasza:Hétköznap: Meló, házimunka, olvasás, sorozatnézés.
Hétvége: alvás, hobbik, programok, lazítás.
12/21 Metionin 

válasza:

válasza:Hétköznap: Meló 8-16, 18-21 edzés. Közte ami kell, heti 2x főzök valami egyszerűt, kiugrok közeli boltba, drogériába, bedobok 1 mosást stb. Edzés után gyorsan betolok valami könnyű kaját, elkészülök alváshoz, aztán általában fél-egy órát még olvasok az ágyban.
Hétvége: szombat 9-12 edzés, utána bekajálok, elmegyünk nagybevásárlásra, este általában filmezünk, pihenünk, sétálunk stb. Vasárnap kitakarítunk és főzünk több félét, hogy jusson a kövi hétre, a fennmaradó időben pihenünk.
13/21 Senior Séf 

válasza:

válasza:Délelőttönként horgászok, halat pucolok, délutánonként a ház körül, vagy a barkácsműhelyben szöszmötölök. Csúnya időben a télikertben olvasgatok, netezek.
16/21 Metionin 

válasza:

válasza:#14. Nem, sajnos utálok főzni :D de tudok, csak örülök ha nem kell.
17/21 anonim 

válasza:

válasza:16#
Bocs, elírtam a számot!😃
A kérdésem a 13-nak szólt, Senior Séf-nek.🙃
18/21 Metionin 

válasza:

válasza:#17. Jaa, Séf úr szerintem is szakács :D leeshetett volna hogy neki címezted a kérdést csak én is bamba vagyok már így meló után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!