Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy van időtök mindenre is?...

Hogy van időtök mindenre is? Munka mellett?

Figyelt kérdés
Hazaérek a melóból, sorozatot nézek, olvasok, nyomom a gépet kicsit, előkészítem a kaját másnapra és már alvás idő van. Unalmas ez így, azon gondolkodom, hogy elkezdek gyúrni, meg mellette valamit önkénteskedni is. Hogy legyen valami hobbim. De kinek van ezekre ideje? Sokszor még boltba is kell menni munka után... A sorozatokról és könyvekről viszont nem akarok lemondani. A másik meg az, hogyha kigyúrom magam, akkor valószínűleg barátnőm is lesz, állandóan szexelni kell majd, az is rengeteg időt elvesz. Szóval ti hogy osztjátok be az időtöket?

nov. 2. 16:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy, már elfogadtam hogy max akkor lesz időm hobbikra, ha nyugdíjas leszek.
nov. 3. 08:04
 22/27 anonim ***** válasza:
Menj el sori melósnak gyárba, a műszak delután 2kor ér véget, a délelötzös meg asszem 10kor kezdődik....
nov. 3. 08:46
 23/27 anonim ***** válasza:

Az min segít? Akárhova tologatod a napon belül a munkaidőt, ugyanúgy 8 óra + utazás lesz. Hiába ér véget a délelőttös műszak 2-kor, még haza kell menni ugyanúgy, intézni kell mindent ugyanúgy, és kb este 8-kor már aludni kéne.

nov. 3. 09:01
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
Mennyi a képernyőidőd? Fogadok, nem kevesebb mint hat óra. Elég lenne evből a hat óra agyrohasztásból négy az érdeklődési köreidre? Bőven. És még mindig maradna két órád agyrohasztani.
nov. 3. 09:36
 25/27 anonim ***** válasza:
70%
Érdemes lehet akár olyan munkahelyen is elgondolkodni, ahol tudsz bent sorozatot nézni, vagy játszani. Sokan így oldják meg, ha tényleg fontos nekik. Ezek általában rosszabbul fizető helyek, kivéve ha valami csókos állás. De cserébe fixen ki tudod munka közben elégíteni a szórakozási igényedet. Rengetegen munkaidőben neteznek és fórumoznak, az gyakran hasonlóból ered, csak egy fokkal kevésbé lazább munkakörben. De ismertem olyat aki tényleg folyamat filmet, sorit nézett munkaidőben, és még fizetést is kapott érte.
nov. 3. 11:22
 26/27 Metionin ***** válasza:
100%
Pl. sorozatozás helyett menj gyúrni vagy csinálj amire azt hiszed most nincs időd. Van az csak elbaxod mással, elkezded pörgetni a telót meg a sorozatot és hirtelen eltelt 2 óra, ilyen ez. Oszd be, hogy pl. napi 1-2 rész vagy 1 óra sorozat amíg kikapcsol az agyad meló után, utána go edzeni vagy amit hiányolsz. Úgy egyszerűbb ha a hobbid olyasmi ami adott időben kezdődik és végződik, de ha nem is olyan, a saját napirendedet tudod tartani. Én heti 13-15 órát edzek, előre megvan a kezdés és a vége, munka után tudom mennyi fennmaradó időm van és azt úgy osztom be hogy jó legyen.
nov. 3. 12:53
 27/27 Metionin ***** válasza:
100%
#25. Igaz, én pl. kajaszünetben gyakorizok mindig :D de van a melónak egy része ami közben mindannyian nézünk vagy hallgatunk valamit mert rém unalmas. Egyfajta ellenőrzés-jóváhagyás folyamat amit ha betanultál akkor tök reflexesen megy és simán lehet mellette filmezni. Ha problémát észlelünk, akkor amíg megoldjuk, leállítjuk amit épp nézünk.
nov. 3. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!