A gazdagoknak lehet bajuk ?
Figyelt kérdés
Eléggé sokszor olvastam azt, hogy a gazdagok ugyan miért sírnak. Egy Chaster Benington vagy Avicii vagy Bill Gates miért mondja hogy xar napja volt vagy bármi gond van az életében. Elvégre van pémze. Bezzeg ha Suzukiba dolgozna nettó 330-ert akkor megtudná mi az igazi gondnov. 2. 21:14
11/18 anonim 

válasza:

válasza:A gazdagság kb. olyan, mint egy diagram: emelkedik, mert mindent meg tud venni, egyre több van neki mindenből. Stagnál, mert már nincs mi újat vennie, de még jól elvan. Majd ereszkedik, mert már nincs motiváció/célja, hogy mit vegyen még meg. És itt jönnek be a bajok.
Másrészt: lehet, hogy van barátja, barátnője, ismerősei, de tudja/érzi, hogy azok csak érdekemberek.
Ha dolgozik, akkor az is felelősséggel jár, tehát van miért paráznia neki is.
12/18 anonim 

válasza:

válasza:Nem vagyok egy Bill Gates, de voltam annyira rosszul lelkileg, hogy a hiper szuper drága étterem nem tudott lázba hozni. Volt, hogy sírtam is ilyen és ehhez hasonló helyeken. így jöttem rá, hogy mekkora hazugság az, hogy a pénz boldogít. Nem boldogít az alapszükségletek felett. Sajnos ezt nem tanítják az iskolában. Az is igaz, hogy én így tudtam rendbe tenni magam és nem várni a csodára, hogy még több pénz legyen és ugyanolyan rosszul maradjak.
13/18 L.. István 

válasza:

válasza:Az megvan, hogy a pénz nem boldogít? Ok, a hiánya sem :-) Épp megy egy dokusorozat az egyik csatornán "Elátkozott vérvonalak" címmel. Onassisok, Getty-k, Rockefellerek stb. Nekik is megvannak a maguk bajai.
14/18 anonim 

válasza:

válasza:Dehogynem boldogít a pénz. Ha végre azt csináhatnám, amit szeretnék, nem pedig dolgozni menni a pénzért, a legjobb dolog lenne a világon.
Persze a gazdag is lehet beteg, és tönkremehet a kocsija ugyanúgy, de attól még sokkal jobb életük van általánosságban.
15/18 anonim 

válasza:

válasza:Ezek szerint te azt gondolod, hogy egy ember minden problémája kizárólag anyagi természetű lehet. Fel sem merül benned, hogy ha valakinek nincs anyagi gondja, akkor is lehet fizikai, vagy mentális egészségi problémája, aggódhat egy barátjáért, családtagjáért, érheti kudarc, csalódás, veszteség.
16/18 anonim 

válasza:

válasza:Egy gazdagnak nem lehet rossz napja? Amúgy lehet a fiatalabb korosztályt képviseled kérdező de ajánlani tudom a Dallas cìmű sorozatot hogy nézz meg belőle pár részt. Az tökéletesen bemutatja hogy a pénz nem minden és nem csak akörül forog az élet.
17/18 XXXBalazs 

válasza:

válasza:Chester Bennington diagnosztizált depressziós volt, ez pedig egy olyan betegség, amit hétköznapi, "normális" aggyal nehéz átérezni. Egyébként sem lehet könnyű az, hogy ott van egy rakat ember, akinek a munkája, a megélhetése azon múlik, hogy te aznap este a koncerten hogyan teljesítesz. Sokan nem is bírják ezt a nyomást, ezért lesznek drogosok, alkoholisták.
18/18 anonim 

válasza:

válasza:Sokakat a hatalom és felelősség nyomaszt,ami a pénzzel jár. Nameg a félelem, hogy elvesztik. Ugye nem tarthatod valutában, mert minxegyik inflálódik, tehát be kell fektetned. Nade mibe fektetsz, ami tényleg inflációálló, netán még növeli is a vagyonodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!