Aki munkanélküli, hogy telik egy napja?
Figyelt kérdés
Főleg anyukák válaszát várom, de bárki írhat.nov. 3. 21:19
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Nekem főleg játékkal, filmezéssel, beszélgetéssel (manapság nagyon is), meg néha egy kis munkával (saját projekt).
32F
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Munkanélküli anya vagyok, nehezen. Munkát keresek, háztartást viszek, várom haza a családomat. Szerencsére vannak barátaim és jó hobbijaim, a családommal nyugodt körülmények közt élhetek. Igyekszek egészségesen élni és nem elhagyni magam. Lelkileg nehezen viselem a munkanélküliséget, én mindig is aktív és szorgalmas ember voltam, így ez az életforma nagyon nem én vagyok.
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Krva szarul
Depressziósan. Mondjuk nem is keresek munkát. Teljesen leépültem.
Aki azt mondja milyen jó próbálja ki napi 20-22 órát ágyban feküdni mondjuk egy hétig. Nem vicc napi 20-22 óra ágyban
4/10 A kérdező kommentje:
De minek fekszel az ágyban. Vagy ha depis vagy menj pszichiáterhez. Meg csak keress munkát. Jó nekem ez a második napom még. De mindjárt ébresztem a gyereket, megyek boltba, főzök. Délután új önéletrajzot akarok csinálni. Egyenlőre nem küldöm el sehova, kiakarom élvezni legalább ezt a 3 hónapot munkanélkülit, kell egy kis szünet. Délután megyek a gyerekért, lehet tanulni kell még vele. Szerintem most ráfekszek a fogyásra, mert sajnos +15 kg van rajtam, most lesz időm mozogni. Szóval próbálok nem bedepizni. De persze az más ha már 1-2 éve vagy otthon, akkor biztos én sem lennék ilyen motivált.
nov. 4. 06:51
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Reggel 6 kor kelek
Kajálok
Cigi ,kávé
Filmnézés
Séta
Főzés
Zene hallgatás
Torna
Éves
Barátokkal tali.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:#2 vagyok, valóban jobban tudunk koncentrálni a fogyásra, én már -41 kg-nál járok :)
8/10 anonim 

válasza:

válasza:#3 - Értem én hogy sz*r, de miből élsz? Kaját miből veszed? Számlákat miből fizeted?
9/10 anonim 

válasza:

válasza:#8 hát nem a vagyonomból...
Mentális beteg vagyok nincs pénzem. A mentális beteg anyámmal élek az ő nyugdijából.
Kb havi 120 ezerből kijövünk ketten
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Jól! Felkelek ha sulis nap van suliba megyek ha nincs suli tanulok főzök, vagy csakúgy vagyok. 40000et keresek azzal hogy suliba járok. Még fél év és valószínűleg Németország lesz a vége mert itthon úgy érzem bárhogy is töröm magam nem becsülnek majd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!