Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A srácok miért mernek jobban...

A srácok miért mernek jobban szemezni azzal a lánnyal aki nagyon mutogatja magát?

Figyelt kérdés

Úgy értve hogy nagyon mutogatja magát hogy nagyon ki van sminkelve, vagy ki van dekorálva. Persze arról beszélek aki jól néz ki, szép. Mert azt is észre szoktam venni hiába öltözködik valaki de közben nem nézi meg nagyon senki csak páran.

Viszont észre vettem amikor össze van fogva a hajam, nem nagyon vagyok ki dekorálva akkor nem mernek szemezni, viszont amikor be van a hajam göndöritve ritkán, ki bontva, és egy szájfény akkor jobban mernek kontaktolni pedig nem vagyok csúnya csak úgy jobban mernek de nem értem miért

nov. 4. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem merek szemezni a nőkkel
nov. 4. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Lehet abból indulnak ki, hogy aki (sok) sminket visel, az közvetlenebb, nyitottabb személyiség, hiszen feltűnőbb, megbámulják az emberek, és ezek szerint nem zavarja, ha így öltözködik/sminkel. Ha nyitottabb a kisugárzásod, ahogy kinézel, akkor jobban mernek kezdeményezni is.
nov. 4. 16:49
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 neem. Sajnos nem.. Képzeld nyitott vagyok meg semmi baj nincs velem de egyszerűen zavarba jönnek, ellentétben amikor úgymond meg vagyok "csinálva" vagy ki van bontva a hajam pl akkor pedig mernek
nov. 4. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Ezen mit nem lehet érteni? Kisminkelve kinézel valahogy, anélkül nem. Itt nem arról van szó,hogy nem mernek szemezni,hanem nem akarnak,mert nem tetszel nekik, valószínűleg smink nélkül egy szürke egér vagy,kutya nem vesz észre .
nov. 4. 16:57
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 nem igaz. Akkor is néznek csak egyből el kapják a tekintetüket. Tehát néznek csak zavarba jönnek. De higyj amit akarsz.
nov. 4. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
nagy az isten állatkertje..
nov. 4. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
39%
Gondolom közönségesebbnek tartják, és nem az embert, hanem egy darab húst látnak benne. És egy hústól senki sem jön zavarba.
nov. 4. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!