Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ,,mindig visszajönnek?"

Tényleg ,,mindig visszajönnek?"

Figyelt kérdés

Főleg nők körében elterjedt - szerintem klisé - hogy idő kérdése, és úgyis visszajön szinte mindegyik pasi/újból próbálkozni fog. Ezzel mi a tapasztalatotok? Őszintén, rám az esetek 80%ban ez nem volt eddig igaz,vagyis akinek régebben mégsem kellettem, azóta sem keresett fel, igaz, volt 2-3 eset amikor igen, de az esetek többségében nem. Márpedig javarészt nem valami toxikus módon zárultak az ismerkedések. Volt két exem, az egyikkel 9 hónapja szakítottunk,az elsővel 2024 elején, de sosem kerestek fel azóta. Mit gondoltok?

23/L

nov. 4. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Azok jönnek vissza, akiknek meghaladtad a szintjét és nem talál még egyszer ilyet, vagy akiknek tényleg jelentettél valamit.

Csak nehéz kiszűrni.

nov. 4. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez ilyen sablonos hülye duma.
nov. 4. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Én ugyan nem megyek vissza, ha offolnak.
nov. 4. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Hát, egy visszajött volna, de akkor épp kapcsolatban voltam.

Pedig nagyon akartam, hogy visszajöjjön - mert eredetileg az nem volt kapcsolat.

nov. 4. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Naaagyon esettől és a felek személyiségétől függ!

Nem volt sok exem, de 2-t kivéve a többi mind vissza akarta kuncsorogni magát.

A legkitartóbb az közel 10 éven át... X időnként felkeresett. Volt, hogy őszinteségi rohamában elég komolyan elmesélte mi a helyzet vele.

Már már sajnáltam, de továbbra is nemet mondtam... Aki csalfa, hazug az instant kuka.

Volt olyan is, aki részegen x év után felhívott én meg éppen páromon voltam, ő meg bennem...

Nem tudtam ki az a szám, azt hittem melóból hívnak vagy valami... Erre megszólalt exem "boldog szülinapot"... amúgy se a hónap se a nap nem stimmelt... 💩 Akkori párommal csak nevettünk, hogy wtf volt ez.

Volt olyan exem, aki normális volt, csak szimplán nem passzoltunk egymáshoz. Amikor hazautazásomkor a városban összefutottam vele egy darabig sétáltunk együtt, mert beszélhetnékje volt. Kicsit kiadta a lelkét, hogy sajnálja, hogy nem működött a kettőnk kapcsolata. Azóta pedig sok rossz tapasztalata volt más nőkkel. Kihasználták srb, de volt, aki egyik napról a másikra lelépett, kirámolta a lakását. Mindent elvitt, még az exem kutyáját is. 😅

Aztán mondtam neki, hogy remélem nem újra próbálást kér. Mert hormonálisan nagyon nem az esetem. Kellemetlen az orromnak az ő hormon szaga. Megjegyzem: baromi fontosak a hormonok. Ha rossz szagú, akkor libidó gyilkos, ha jó illata van a természetes illatszermentes bőrének, akkor a legnagyobb orgazmusok vannak.

S jegyezd meg: ex az pont azért ex kategória már, mert NEM működött valami abban a kapcsolatban (vagy valaki...), így az a legjobb, ha külön utakat jártok. Akármelyik akármennyire esedezik, se engedd vissza.

nov. 5. 06:34
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

1-es, valóban így van!

Nem volt sok pasim de mind "alulválasztás" volt, még a több mint 10 évvel ezelőttiek is folyton újra próbálkoznának...

nov. 5. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, és le is vannak ezért tiltva, nem vagyok rájuk kíváncsi.
nov. 5. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
32%

És a nyomorultak nem képesek hálásak lenni azért, hogy egy sokkal jobb nő összejött velük, hanem keresik a még jobbat.

Aztán mikor pofánbssza őket az élet, szánalmasan jönnének visszakúszni.

nov. 5. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!