Az emberek többsége tényleg boldog, vagy csak azt a tükörképet mutatják a világnak?
Közösségi oldalakon, valamint az én társasági életemben is rengeteg olyan embert látok, aki élet vidám, jókedvű, elégedett önmagával, egyszóval boldog.
Én ezt egyáltalán nem mondhatom el magamról. Nem irigykedek, tehát semmi ilyesmiről nincs szó, csak tudni szeretném, hogy tényleg ennyire boldogok-e, vagy csak azt a tükörképet mutatják az emberek felé? Válaszokat köszönöm 23F

válasza:

válasza:Nagyon sokan csak színészkednek, áltatják magukat. Sokan pedig tévesen értelmezik azt, mi is a boldogság.
Környezetemben a megjátszók vannak többen.
Magamról annyit,hogy inkább kiegyensúlyozott vagyok,de boldognak évek óta nem nevezném magam. Emberi kapcsolataim sajnos nincsenek már.
56/F

válasza:A jó pillanataikat mutatják, de az ember élete sosem csupa boldogság. Mindenkinek vannak hibái, nehézségei, rossz kedve, problémái, stb.
A gond a közösségi médiával nem az, hogy az emberek megosztják a jó dolgokat az életükből, hanem az, ahogy ezt mások feldolgozzák.
Felnőttként tudnod kéne, hogy egy élet nem állhat csak jó dolgokból, és nem létezik nonstop boldogság. Egy összességében boldog élet nem fog úgy kinezni, mint amit a közösségi médián látsz, ha pedig erre vársz, akkor sosem leszel elégedett magaddal.
Az sem egészséges, ha a közösségi média posztok alapján azt hiszed, hogy mások élete tökéletes, a tiéd meg romokban hever, na de az sem, ha azt hiszed, hogy "oh xy nem posztolja ki a problémáit a netre, ami csak azt jelentheti, hogy biztos szörnyen boldogtalan, és csak tetteti, hogy hogy nem"

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!