Mi baja lehet a nővéremnek?
Sziasztok, van egy nővérem, 45 éves (én 40N) aki tavaly elvált a férjétől 15 év házasság után, ő kezdeményezte. Ez általában hétköznapi eset, de az ő története nem.
Azt mondta, új életet akar kezdeni (pedig van 3 gyerekük és a válás után nála maradtak), és amúgy mindig is boldogtalan volt.
Az új pasija és az "új" élete pont ellenkezője a korábbi értékrendjének, pasit is ő szedte fel. Közösségi odlalát törölte és újat indított, ahol a régi barátai, ismerősei, de még a roknai egy része sincs már benne. Megszakította a kapcsolatot szinte mindenkivel, velem is, pedig az én gyerekemnek ő a keresztanyja, válás óta nem is érdeklődik a gyerek felől és felőlünk sem, pedig mindig is nagyon jó volt a kapcsolatunk. Régi barátait sem keresi azóta, mindenki le van tiltva, tehát ha akarnánk, sem tudnánk neki írni. A régi hobbijai, öltözködése, gondolkodás módja, munkája, hozzáállása dolgokhoz ellenkezője lett, olyan dolgokat csinál, amit korábban elítélt vagy távol tartott magától, vagy rossz véleménye volt róla.
A válás után nemsokkal kiderült, hogy pár éve már csalja a férjét nagyon sok emberrel, gyakorlatilag válogatás nélkül. Igaz szubjektív, de én is és a környezetem is úgy látta, h ő kiegyensúlyozott, jó a kapcsolata a férjével és a férje is erről számolt be a válás után, h nem érti, mi történt, hisz nem volt gond, legalábbis nem volt szó róla. Ha volt gond, profin takargatta, de miért nem beszélt róla. Ha tényleg nem volt gond, akkor mi történt?
Akkor változott meg, amikor a szüleink meghaltak, de nem tudom, ez befolyásolta e, annyira azért nem volt oda a szüleinkért.
Olyanok válaszát várom, akiknek van hasonló tapasztalata és el tudja mondnai mi lehet e mögött. Légysz, akinek csak véleménye van, ne írjon, azzal nem tudok mit kezdeni.
Köszönöm azoknak, akik normálisan válaszolnak.

válasza:“ új életet akar kezdeni (pedig van 3 gyerekük és a válás után nála maradtak), és amúgy mindig is boldogtalan volt.”
Akkor annak komoly okai voltak, amit neki kellett megélnie.
A véleményem: a magánügye, azt kívánom, legyen boldog. Segíteném.

válasza:

válasza:

válasza:Lehet, hogy nincs semmi baja, előzőleg volt, azt maga mögött hagyta, kíváncsiskodókra, okoskodókra, megmondóemberekre nem kíváncsi. Boldog, elfoglalt.
Ha nagyon érdekel, hogy mi van vele, keresd fel.

válasza:#1-nek: ha komoly okai voltak, elmondása szerint már az elejétől kezdve, azaz 15 éven keresztül, akkor miért nem beszélt erről 15 évig senkinek, miért szült 3 gyereket, miért költözött össze a férjével?
Én pont ezért nem vagyok abban olyan biztos, h "mindig is boldogtalan volt", de mivel nem beszélt ilyenről, nem tudhatom én sem. Csak logikázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!