Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy nevet anyakön...

Hogyan lehet egy nevet anyakönyveztetni?

Figyelt kérdés
Szeretném megváltoztatni a keresztnevemet. A Malvina név egy alakváltozatán gondolkodtam a Malbinán,de a Marbina név is megfordult a fejemben viszont ez a név mint Marbina nem szerepel az anyakönyvezhető lány nevek között. Hogyan tudnám ezt anyakönyveztetni magamnak?

nov. 14. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod “anyakönyveztetni magadnak”. Tudod kérvényezni hogy vegyék fel az anyakönyvezhető nevek listájára.
nov. 14. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi hogy beleszólok,de elég vicces lesz szerintem Marpina-ként élni az életed,mert szerintem százból kilencven így érti majd, a maradék 10% meg a Marlboroval fog társítani
nov. 14. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi most a neved?
nov. 14. 11:48
 4/7 Metionin ***** válasza:
Bemész az anyakönyvi hivatalba és kérvényezed, hogy vegyék fel az utónévlistára.
nov. 14. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérelmet kell írni, a doksi alján leírják hova küldd. Egyszer régen végigcsináltam, elutasítottak :p.

[link]

nov. 14. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre a legpontosabb választ a "Nagy Magyar Philiph" tudja a legpontosabb választ.
nov. 14. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Valld magad kisebbséginek és akkor oké. Hagyományos nemzetiségi keresztnevet el kell ismernük, nem bírálhatják el, mert nem vagy magyar.
nov. 14. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!