Egy nárcisztikus kapcsolatban,ahol van egy gyerek és nincs házasság, ott egy nő hogyan tud ebből kijönni?

válasza:

válasza:

válasza:Attól függ hány éves a gyerek..fogod magad és ott hagyod ha nem tetszik valami. Vagy fogod a gyereket és viszed magaddal..de ne haragudj veled van a probléma, mert egy nárcisztikus ember is csak addig dominál amíg tényleg rendesen le nem építi valaki a f..ra.
Nekem nem egy ilyen csajom volt..aztán mégis ők jártak szarul a végén. Hát imádják magukat úgysem fogja őket amúgy senki soha hosszabb távon

válasza:4 azért sok mindentől függ mert náecisztikus és nárcisztikus közt sincs ugyanolyan é nem mind1 spektrum melyik végén helyezkedik el és hogy mennyire tud elgurulni az agya vagy akár bántalmazni mást.
Szóval kedves kérdező kellenének információk

válasza:

válasza:

válasza:Hát az baj, akkor a nővéredről van szó.
Valahogy titokba kene találkoznotok megtudni minnél többet.
Nekem anyum régen lelépett apumtól amikor meg kicsi voltam de általában családtagnál keres mi a munkahelyére mentünk a padláson laktunk egy kis ideig.
Ha komoly probléma van mindenkepp kell a segítség úgy hogy nem házassok nincs a papírozva semmi nem tudja őket szerintem feljelenteni bár apám próbálkozott ilyen fenyegetőzéssel.
Távolsági vegzéshez meg kell komoly indok. Ha akartok perelni akkor is jó ha van nyomós indok amúgy általában mindenesetben az anyja mellett marad a gyerek ha van allás vagy biztos fedél amit ti is ideiglenesen biztosíthattok.
De mielőtt baemi lépes gondolat történne muszaj lenne valahogy találkoznod a testvereddel hogy kiderítsd mi a helyzet. Melóhely vagy kisbolt ahova egyedül megy
Kapcsolódó kérdések:
Nem tudok pontos számokat, de az biztos, hogy a második világháború előtt 10% alatt volt a válások aránya, természetesen voltak árnyalatnyi különbségek, protestánsok és zsidók közt valamivel több, mint katolikusoknál, városiaknál is valamivel több, mint falusiaknál, de...
Eljegyzésük előtt pár nappal(november), majd azalatt mialatt szerveztek az esküvőt is írt nekem jó párszor az exem, akivel 4 évet voltam együtt, de már lett új párja (akivel ma házasodott össze). Mai napon házasodtak össze, gondoltam elküldöm a lánynak, hogy miket...
Falun nőttem fel, és eléggé visszahúzódott szégyenlős típus vagyok. 22-éves fiú vagyok, és amikor arra gondolok, hogy egyszer nekem is házasodni kell, akkor rám jön egy bizonyos kellemetlen szégyenérzet. Ez mitől van? Válaszokat köszönöm
Ha egyedülálló vagy, mennyi ideje vagy egyedül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!