Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sajnáljátok ti is azokat akik...

Sajnáljátok ti is azokat akik garantált bérminimum-ból élnek?

Figyelt kérdés

Mert én igen!

Mire elég?

dec. 3. 06:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Gázpalackra. :D
dec. 3. 06:34
 2/21 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Tanultak volna a suliban. Ahelyett hpgy buliba járnak meg cigiznek. Akkor jó egyetemre mentek volna és a kiváló oktatás után minőségi állást szerezhettek volna.
dec. 3. 06:59
 3/21 anonim ***** válasza:
45%
Attól függ. Nem mindig úgy van, ahogy 2-es mondta. Lehet átmeneti helyzet, egészségügyi probléma a háttérben, vagy éppen csak hobbiból dolgozik mert amúgy gazdag, vagy a rokona az stb.
dec. 3. 07:09
 4/21 anonim ***** válasza:
21%

3, hobbiból nem dolgozik ha abból el meg amit keres és amit keres a bérminimum.

Egészségügyi gond meg csak a kamuduna amikor a tanuló lusta és nem akar tanulni.

dec. 3. 07:12
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

#4 Ha mindenki továbbtanulna, akkor ki végezne el alapvető munkákat, amiket nagyon sok ember erején felül, sokszor valóban egy jó adag társadalmi felelősségtudattól vezérelve végez el bérminimumért vagy ahhoz közeli összegért, akkor is, ha esetleg kaphatna többet egy nagyobb végzettséget nem igénylő munkáért?

És de, lehet egészségügyi probléma miatt is valakinek nehezebb a munkaerőpiaci helyzete. Tartós betegség, fogyatékkal élés nem választható.

Tény, hogy aki gazdag, az nem ebből él meg, de ez nem ok arra feltétlenül, hogy szarul keressenek, ha felelősségteljes és nehéz, de jelenleg alulfizetett munkát végeznek.

dec. 3. 07:20
 6/21 anonim ***** válasza:
11%
5, szerintem a mesterséges intelligencia megkönnyítette annyira az életünket hogy több a szabadidőnk és így multifunkcionálisak lehetünk. Mindenki megtanulhat mindent ami alap és elvégezheti azt.
dec. 3. 07:23
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
én a rokkantakat sajnálom
dec. 3. 07:31
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Volt idő, hogy berminimumot kerestem, nem akartam, hogy bárki sajnaljon, de azt nem bántam volna, ha közalkalmazottként a magyar állam megtisztel annyival, hogy nem szarért hugyert dolgoztat, pláne, hogy felsőfokú végzettséget igénylő munkakört láttam el.
dec. 3. 07:59
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
Volt, hogy bérminimumot kerestem két szakmával, érettségivel a kezemben. 3 évig még egyetemre is jártam de nem fejeztem be. Szóval tanult ember vagyok, sosem jártam bulizni. Mégis bérminimum. Akkor épp ez akadt, egyedül éltem, nem voltam válogatós és nem vártam a csodára, valamiből pénz kellett.
dec. 3. 08:06
 10/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom őket
dec. 3. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!