Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti megtaláltátok már a "helyet...

Ti megtaláltátok már a "helyeteket"? Másban is van ilyen kettős érzés, mint bennem?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, fogalmam sincs, mi való nekem. Jó lenne, ha valaki irányt mutatna. De ha mondjuk jönne egy "isteni sugallat", akkor sem mennék utána, mert én akarom kitalálni, mit kezdjek magammal. Tehát egyszerre lenne jó az, ha valaki megmondaná, mit csináljak, ugyanakkor mégse mondjon senki semmit, mert a magam ura akarok lenni és szabadon dönteni.

Amikor arról írtam, hogy "megtalálni a helyem", azt az élet minden területére értem: tehát munkahely, barátok, párkapcsolat, minden. Azért is nem raktam be egy kategóriába, mert egyik sem tudná lefedni a mindent.

dec. 28. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Pont így éreztem sokáig mint amit leírtál. Türelmesnek kell lenned magaddal szemben, és nekiállni valaminek. Cselekvés közben rájössz, hogy mi való neked.
dec. 28. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam a helyem. Elégedett vagyok a párkapcsolatommal, baráti kapcsolataimmal, karrieremmel stb.

Irányt nem tudom hogy mutassak, nekem eléggé villámcsapás jellegű volt pár fontos dolog az életemben (pl a karrierválasztás)

dec. 28. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Most épp az ágyamon fekszem, most ez a helyem. Amikor a budin szarok épp, akkor épp a budi a helyem. Változó..
dec. 28. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Megtaláltam - majd elvesztettem. Milliós fizetés után most 53 évesen újra álláskeresőként, elváltan fogalmam sincsen, merre induljak. Semmi sem végleges, semmi nem tart örökké. A szar dolgok sem.
dec. 28. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
43 éves vagyok és szerintem sohasem fogom megtalálni a helyemet a világban. (F!)
dec. 28. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem találom, de van is ilyen meme

Kamaszok: Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak!

Fiatal felnőttek: Megmondaná valaki, hogy mit csináljak? Lehetőleg részletesen, egyértelműen, pontokba szedve.

Teljes mértékben azonosulni tudok az utóbbival, egyetem után máig nem találtam meg az álommunkám, a jelenlegi fizetésem nagyon kevés ahhoz, hogy a gyerekként elképzelt életemet éljem, barátaim nincsenek, pedig próbálok többféle társaságba is járni, már csak a hobbim miatt is, amit egyre gyakrabban úgy érzek, hogy csak megszokásból csinálok és nem ad akkora örömöt, mint régen...

dec. 28. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is így érzem
dec. 29. 05:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is kettősen érzem magamat. Sokáig kerestem az utamat, most 6 évtől félig a helyemen vagyok. A csapatot abszolút szeretem, de tudnék többet is csinálni máshol. Bár hasonlóan alacsony fizetésért, ami már nem éri meg. Közben 1 éven át olyan traumák értek, amiért nem akarok és materiálisan sem tudnék váltani egy csapásra. Félig megrekedtem, félig jól is érzem itt magamat.

37/F

dec. 29. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:

8+

Közben kihalt a családom és nem látom éppen a kapcsolatom jövőjét. Utóbbival kapcsolatban sajnos csúnyán fog hangzani, hogy csak anyagilag borítana meg.

dec. 29. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Tegyük fel ha megtaláltátok számotokra a tökéletes nőt, de megcsalt akkor is tökéletesnek látnátok? Bővebben lent.

Történt ugyanis összejöttem és szerelmes lettem egy nőbe, aki számomra legidealisabb nőt ábrázolta. Minden amit az ő személyisege, viselkedése külseje képviselet és a vágyaimban elképzeltem, őt éreztem legtökéletesebbnek a megcsalas után is. Tudom legfőbb bűnt követte...

Megtaláltam a valóság és az álom közötti határt vagy mi volt ez az érzés?

Reggel aludtam, majd felébredtem rendesen ettem egy kicsit majd visszafeküdtem, visszaálmosodtam eléggé és történt olyan hogy majdnem elaludtam és egy befelé jövő suhanást éreztem a fejemben és láttam az álmomból egy pillanatképet, tudtam hogy álom és nem bírtam ott...

Mikor érzi egy férfi úgy, hogy megtalálta az élete párját, aki talán a felesége lesz?

Értelmes és normális emberek válaszát kérném. Előre is köszönöm. ;)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!