Mi alapján érdemes pszichológust választani?
Figyelt kérdés
jan. 4. 01:47
1/1 anonim 

válasza:

válasza:A honlapja, fényképe alapján vagy szimpatikus, vagy nem. De egyáltalán nem biztos, hogy bejön, akkor nyugodtan ott lehet hagyni. Lehet, hogy a többedik válik be. A kora, neme nem annyira érdekes, mondjuk, azért ne pályakezdő legyen, minimum 5 év legyen mögötte. A képzettsége is csak speciális (pl szexuálpszichológus, traumaterapeuta) vagy súlyos esetben (betegség, személyiségzavar)számít.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan érdemes pszichológust választani?
Úgy érzem, sok probléma, ellentmondás, meg szorongás van bennem több tulajdonságom kapcsán is, ezeket szeretném feloldani valahogyan. Elkezdtem keresgélni, már szinte biztos vagyok benne hogy pszichológushoz szeretnék menni néhány alkalommal, hogyan érdemes ezt...
Pszichológushoz milyen fakultációt érdemes választanom?
Humán beállítottságú vagyok, viszont hallottam róla hogy a biosz kellhet, de szerencsére azzal nincs problémám:) De tudtok még mást ajánlani?
Szerintetetek Biológiával vagy pszichológiaiával megyek többre?
Melyik szakot érdemes választani és miért?
Milyen faktokat érdemes választanom?
Tizedikes vagyok, és elérkezett a faktválasztás ideje. 2 továbbtanulási irány érdekel igazán:a pszichológia illetve a kommunikáció és médiatudomány. Sajnos, fogalmam sincs, melyiket válasszam a későbbiekben, ezért is okoz gondot a fakultációválasztás. Először...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!