Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 5 hónapig úgymond szabad...

5 hónapig úgymond szabad életem lesz mostantól, senki nem mondja meg nagyon mit csináljak, nem függök senkitől. Most ki tudnám magamat élni szórakozni tudnék. Mit csináljak? Sok szabad időm miatt mindig unatkozok!

Figyelt kérdés
Pedig sok minden a fejembe van mit kéne csinálni de ahhoz barátok kellenének aki van meg sose ér rá kimozdulni max csak este kutyát sétáltatni. Nem akar bulizni, át jönni stb. Milyen izgalmas élvezetes dolgot csináljak szerintetek a napjaimban ? Csak vagyok és a film nezesen, sutesen ,setalason ,zene hallgatáson ,edzésen kívül mást nem tudok kitalalni mit csináljak?

febr. 5. 05:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Vagyis már december közepe óta szabad életem van de még semmi izgiset nem csináltam. N
febr. 5. 05:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj magányosan nem tudok igazan szórakozni. Rohanó világot élünk, emberek nem akarnak velem programozni nincs idejuk
febr. 5. 05:49
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
81%
Soha nem akartàl skillt fejleszteni? Egy tevékenység elsajàtítàsa a nullàról belefér ebbe az időbe.
febr. 5. 05:52
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
En mar másfel éve azt csinálok amit akarok :) 38/f Többet nem kell dolgoznom. A munka csak lehúzza a legtöbb embert! Elveszi az időt!
febr. 5. 06:09
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Ha ennyire erőlteted, hogy "izgis" dolgokat csinálj, akkor hamar, és végül üresen fog eltelni ez a pár hónap.

Ahogy írtad, hiába szakadt rád egy csomó szabadidő, a legtöbb ember nincs ugyanebben a helyzetben, ugyanúgy eljárnak dolgozni a hét nagy részén, hétvégén meg nem feltétlen akarnak veled izgizni. Tanulj valamit, napi 2-3 órában akár (tudom, ez nem izgalmas), kirándulj, ha van pénzed. Általában, tanuld meg magad lefoglalni.

febr. 5. 06:34
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
tanulni,fejlődni
febr. 5. 07:15
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
Lóvéd van? Utazgass, kényeztesd magad!
febr. 5. 08:51
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerezz új barátokat, a régi kapcsolataidat próbáld újraéleszteni, önkénteskedj, sportolj, ha van pénzed, menj a kutyáddal tanfolyamokra, járd körbe Európát.
febr. 5. 09:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Menj el wellnessezni, szaunázni, masszázsra stb

Téli sportok: síelés, korcsolya, snowboard stb. Ezeket mind egyedül is kipróbálhatod.

Utazgathatsz

Eljárhatsz sportolni, zenélni vagy egyéb hobbijaiddal foglalkozni

Beiratkozhatsz valami csoportos órára (nyelvóra, barista tanfolyam, jóga, zumba, bármi)

Nem tudom mi lesz 5 hónap múlva, de akár arra is készülhetsz

febr. 5. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg egy nyelvet a nulláról. Ez elég nagy kihívás lenne.
febr. 5. 10:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!