5 hónapig úgymond szabad életem lesz mostantól, senki nem mondja meg nagyon mit csináljak, nem függök senkitől. Most ki tudnám magamat élni szórakozni tudnék. Mit csináljak? Sok szabad időm miatt mindig unatkozok!

válasza:

válasza:

válasza:Ha ennyire erőlteted, hogy "izgis" dolgokat csinálj, akkor hamar, és végül üresen fog eltelni ez a pár hónap.
Ahogy írtad, hiába szakadt rád egy csomó szabadidő, a legtöbb ember nincs ugyanebben a helyzetben, ugyanúgy eljárnak dolgozni a hét nagy részén, hétvégén meg nem feltétlen akarnak veled izgizni. Tanulj valamit, napi 2-3 órában akár (tudom, ez nem izgalmas), kirándulj, ha van pénzed. Általában, tanuld meg magad lefoglalni.

válasza:

válasza:

válasza:Menj el wellnessezni, szaunázni, masszázsra stb
Téli sportok: síelés, korcsolya, snowboard stb. Ezeket mind egyedül is kipróbálhatod.
Utazgathatsz
Eljárhatsz sportolni, zenélni vagy egyéb hobbijaiddal foglalkozni
Beiratkozhatsz valami csoportos órára (nyelvóra, barista tanfolyam, jóga, zumba, bármi)
Nem tudom mi lesz 5 hónap múlva, de akár arra is készülhetsz

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!