Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen bennem ilyen erős igazságtalanság érzés emiatt?

Figyelt kérdés
30/F vagyok és nagyon irritál hogy egész életemben nőkkel és öregemberekkel vagyok körülvéve mindenhol. Munkahelyen, utcán, mindenhol. Pedig fiatal férfiakkal kéne inkább. És ezért ha pl sok nő van körülöttem az még agressziót is kivált belőlem. Ja és meleg is vagyok de ez nem tartozik ide
febr. 9. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
De! Szorosan idetartozik. Fordulj pszichiáterhez.
febr. 9. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

Ugyanezt érzem 56 éves férfiként. Mindig a fiatalokkal jöttem ki jól, emberileg.

Nőket ki nem állhatom, de azért, amilyenek .

febr. 9. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy rossz a filtered, a nőkön és az időseken van a fókuszod. Ha a fiatal pasikat keresnéd, akkor őket vennéd észre.

Munkahelyet meg nyugodtan tudnál eszerint választani.

febr. 9. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Keress másik munkahelyet. Legyel hivatasos katona vagy bányász, ott kevés nő és öreg van
febr. 9. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
5-ös, mondjuk a legtöbb bányász pofán vágja, ha elkezdi szexuálisan zaklatni őket a fogykos kis hominyomi.
febr. 9. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es!

A bányászok, katonák kőkemény FÉRFIAK.

febr. 9. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

6

A kérdező is férfi.

febr. 10. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Mit lehetne tenni ha nagyon erős igazságtalanság érzet van a lelkemben már jó ideje, és kezdek teljesen bekattanni tőle?

Leginkább amiatt hogy folyton kellemetlen, vagy számomra semleges, érdektelen emberekkel vagyok körülvéve mindenhol, akikkel jóba vagyok (bár nem sok van belőlük) őket meg alig látom, sose velük vagyok összezárva valahogy, őket csak futólag látom pár percre és ennyi....

Számodra mennyire fáj Trianon egy tízes skálán mérve? 1 - nem fáj 10 - rettenetesen fáj

Igaz magyar hazafiként majdnem minden nap eszembe jut a Hazámra kényszerített mérhetetlenül igazságtalan békedöntés, ami nem hagyja nyugodni a lelkemet. Mintha kitéptek volna egy darabot a szívemből. Szoktam sírni is miatta.

Az hogy létezik, hogy szinte minden korombelinek van ideje, pénze, energiája nyaralásra és kikapcsolódásra, nekem meg az a legnagyobb gondom, hogy...

Szülői támogatás? Másra nem tudok gondolni. Még gyári melós fiataloknál is ezt látom, úgyhogy azzal senki se jöjjön, hogy olyat kell tanulni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!