Mit tegyek hogy ne legyen bennem ilyen erős igazságtalanság érzés emiatt?

válasza:

válasza:Ugyanezt érzem 56 éves férfiként. Mindig a fiatalokkal jöttem ki jól, emberileg.
Nőket ki nem állhatom, de azért, amilyenek .

válasza:Az a gond, hogy rossz a filtered, a nőkön és az időseken van a fókuszod. Ha a fiatal pasikat keresnéd, akkor őket vennéd észre.
Munkahelyet meg nyugodtan tudnál eszerint választani.

válasza:

válasza:

válasza:4-es!
A bányászok, katonák kőkemény FÉRFIAK.
Kapcsolódó kérdések:
Leginkább amiatt hogy folyton kellemetlen, vagy számomra semleges, érdektelen emberekkel vagyok körülvéve mindenhol, akikkel jóba vagyok (bár nem sok van belőlük) őket meg alig látom, sose velük vagyok összezárva valahogy, őket csak futólag látom pár percre és ennyi....
Igaz magyar hazafiként majdnem minden nap eszembe jut a Hazámra kényszerített mérhetetlenül igazságtalan békedöntés, ami nem hagyja nyugodni a lelkemet. Mintha kitéptek volna egy darabot a szívemből. Szoktam sírni is miatta.
Szülői támogatás? Másra nem tudok gondolni. Még gyári melós fiataloknál is ezt látom, úgyhogy azzal senki se jöjjön, hogy olyat kell tanulni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!