Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki külföldön...

Van itt olyan aki külföldön lakik? Milyen érzés ott lakni?

Figyelt kérdés
Ha ott laksz akkor milyen ott?

márc. 3. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Igen, külföldön élek, és sokkal jobb, minz MO-on
márc. 3. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

Semmi extra. Úgy egy hónapig boldoggá tesz az újdonság varázsa.

Aztán elkezdesz dolgozni és rájössz, hogy ugyanaz a bolygó, ugyanolyan sok a kretén, mint bárhol máshol, feloszlik a rózsaszín köd.

Ráadásul az európai országok mind tele vannak dzsemba - dzsembákkal és nem tanácsos éjjel sétálgatni.

márc. 3. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Én laktam külföldön, de nekem nem tetszett és hazaköltöztem. Nem bántam meg.
márc. 4. 00:14
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Igen.

Jobb mint otthon sokkal. Mire vagy pontosan kiváncsi?

márc. 4. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, minek van lenullázva a #2-es. Talán fáj az igazság, hogy már nyugaton szinte mindenhol füstösképű közel-keleti tevehajcsárt látsz?
márc. 4. 00:22
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Én laktam külföldön (Bécsben), kb 15 évvel ezelőtt. Idegen volt, nem éreztem otthon magam, haza is költöztem.
márc. 4. 06:29
 7/9 Enola8 ***** válasza:
100%

Nem minden tejfel, ez tény (Svájc), de van közbiztonság, normális demokrácia, a rendőrség nem hatalmi szerv, mint Mo-n.

Az nem utolsó dolog, hogy nem kell attól félnem, hogy a TEK valami mondvacsinált indok miatt rám rúgja az ajtót, vagy a NAV eljárást indít ellenem, mert a kedves kollégám elpofázza, hogy nem Fideszes vagyok.

Igen, ezek megtörtént dolgok a tágabb ismerősi körömben - bocs, de számomra ez nem fér bele a "biztonságos élet" fogalmába.

márc. 8. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Eleinte szerettem de most már inkább szivesen hazaköltöznék. Sajnos az ingatlan árak nem csak itt kint hanem otthon is emelkedtek, szoval elég nehéz ingatlanhoz jutni és nem akarnék úgy hazamenni hogy ismét a szüleimmel lakjak, immár családostól.
márc. 8. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó érzés, mint egy másik világ. Sok ujdonság, és nincs züllés.
márc. 11. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!