Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van bennem ez a fura...

Miért van bennem ez a fura érzés több mint fél év után?

Figyelt kérdés
Szóval beszélgettem egy lánnyal anonimba napi szinten reggeltől estig másfél évig. De ő közben felfedte magát képeket küldött stb. Aztán megunta lelépett egy palival aki a közelébe volt és emiatt engem leignorált mindketten megsértődtünk történtek dolgok nem ez a lényeg hanem hogy nem beszéltünk egyik napról a másikra. Most így 6-8 hónapra rá ahogy megnéztem róla egy videót olyan fura érzés kapott el. Így realizáltam magamba hogy én vele minden nap beszélgettem és az ő "szívébe" vagy agyába (nem tudom hogy fogalmazzam meg) benne voltam. És én nem tettem semmit irányába. És ez az x hónap alatt próbáltam elhatárolódni tőle és felfogni hogy kész vége, de most megnéztem ezt a videót róla és megint olyan felfoghatatlan az egész és legszívesebben visszatekerném az időt vagy ráírnék újra vagy nem tudom. De felesleges lenne mert már van más az életébe és gondolom megváltozott... Egyszerre furcsa és borzasztó rossz érzés is ez.
ápr. 26. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Biztos el voltál kényelmesedve, hogy ott van neked, oda van érted, tehát biztonságban érezted magad. Ja, igen, vannak ilyenek...

Az ember sokszor csak utólag döbben rá mennyit is jelentett neki a másik, hogy mit is érzett iránta.

ápr. 26. 23:47
 2/3 A kérdező kommentje:
És most mit tegyek ezzel?
ápr. 27. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Tanulsz belőle. Sokkal másabbat nem tudsz.

Egy érdeklődő baráti üzenettel megpróbálkozhatsz esetleg ha nagyon hiányzik és hallani akarsz róla.

ápr. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek hogy ne legyen bennem ilyen erős igazságtalanság érzés emiatt?

30/F vagyok és nagyon irritál hogy egész életemben nőkkel és öregemberekkel vagyok körülvéve mindenhol. Munkahelyen, utcán, mindenhol. Pedig fiatal férfiakkal kéne inkább. És ezért ha pl sok nő van körülöttem az még agressziót is kivált belőlem. Ja és meleg is vagyok de ez nem tartozik ide

Ti megtaláltátok már a "helyeteket"? Másban is van ilyen kettős érzés, mint bennem?

Úgy érzem, fogalmam sincs, mi való nekem. Jó lenne, ha valaki irányt mutatna. De ha mondjuk jönne egy "isteni sugallat", akkor sem mennék utána, mert én akarom kitalálni, mit kezdjek magammal. Tehát egyszerre lenne jó az, ha valaki megmondaná, mit csináljak, ugyanakkor...

23 évesen egy olyan érzés van bennem, mintha le lennék maradva az életben. Hogy kerekedjek ezen felül?

Egyetemista vagyok még és az eszem tudja, hogy teljesen időben vagyok még minden téren, de mégis bennem van ez a rossz érzés. Röhej. Hogy küzdhető ez le?

Mit csináljak, ha van, aki támogat, de nem hisz bennem?

Próbálom tudatosítani magamban, hogy tudom mit akarok, igenis miért ne sikerülhetne, de akkor is rosszul esik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!