Miért van bennem ez a fura érzés több mint fél év után?

válasza:Biztos el voltál kényelmesedve, hogy ott van neked, oda van érted, tehát biztonságban érezted magad. Ja, igen, vannak ilyenek...
Az ember sokszor csak utólag döbben rá mennyit is jelentett neki a másik, hogy mit is érzett iránta.

válasza:Tanulsz belőle. Sokkal másabbat nem tudsz.
Egy érdeklődő baráti üzenettel megpróbálkozhatsz esetleg ha nagyon hiányzik és hallani akarsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
30/F vagyok és nagyon irritál hogy egész életemben nőkkel és öregemberekkel vagyok körülvéve mindenhol. Munkahelyen, utcán, mindenhol. Pedig fiatal férfiakkal kéne inkább. És ezért ha pl sok nő van körülöttem az még agressziót is kivált belőlem. Ja és meleg is vagyok de ez nem tartozik ide
Úgy érzem, fogalmam sincs, mi való nekem. Jó lenne, ha valaki irányt mutatna. De ha mondjuk jönne egy "isteni sugallat", akkor sem mennék utána, mert én akarom kitalálni, mit kezdjek magammal. Tehát egyszerre lenne jó az, ha valaki megmondaná, mit csináljak, ugyanakkor...
Egyetemista vagyok még és az eszem tudja, hogy teljesen időben vagyok még minden téren, de mégis bennem van ez a rossz érzés. Röhej. Hogy küzdhető ez le?
Ma felkeltem és azóta bennem van.
Próbálom tudatosítani magamban, hogy tudom mit akarok, igenis miért ne sikerülhetne, de akkor is rosszul esik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!