Hogy lehet normálisan kommunikálni egy olyan nővel aki folyton csak a feladatairól beszél, és mellé sokat panaszkodik?
Megoldandó feladatairól beszél állandóan. Mellé ezekről panaszkodik, hogy nem haladnak. Nade közben mind tőle függ, tehát legfeljebb saját magát hibáztathatja emiatt, persze mindig más a hibás, sosem ő.
Nem lehet vele semmi egyébről beszélgetni: viccelődni-poénkodni, politika, hétköznapi dolgok, vagy csak lazán csevegni.
Ha meg ezt szóvá teszi az ember, azért is a másik a hibás.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kíváncsi vagyok, hogy mi ilyenkor a teendő. Értekezletek, meg osztálydíszítés mondjuk?
Gondolkozom hogy gèpkezelőnek jelentkezek, de nem tudom milyen feladatok kell ellátni,valamint hogy határozott vagy határozatlan idejű munkaszerződés van,kb mennyi lehet a fizetés 25 ev alatt adómentesen. Logisztikan gumit pakolni voltam mar bent,nemigazan az en...
Milyen feladatai vannak egy körlet felügyelőnek és milyen feladatokat lát el egy biztonsági felügyelő?
Tanulnom kellene és ügyeket intézni, de nem tudok figyelni.
Aki tudja az sokat segítene! Aki tudja az linkeljen. Fontos lenne. Köszi sos
Szerintetek mi az életünk célja, értelme, mik a feladataink?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!