Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet normálisan kommunik...

Hogy lehet normálisan kommunikálni egy olyan nővel aki folyton csak a feladatairól beszél, és mellé sokat panaszkodik?

Figyelt kérdés

Megoldandó feladatairól beszél állandóan. Mellé ezekről panaszkodik, hogy nem haladnak. Nade közben mind tőle függ, tehát legfeljebb saját magát hibáztathatja emiatt, persze mindig más a hibás, sosem ő.

Nem lehet vele semmi egyébről beszélgetni: viccelődni-poénkodni, politika, hétköznapi dolgok, vagy csak lazán csevegni.

Ha meg ezt szóvá teszi az ember, azért is a másik a hibás.

máj. 5. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki ez neked egyáltalán? Muszáj vele feltétlenül beszélni?
máj. 5. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Energiavámpír. Ha nem muszáj ne beszélgess vele.
máj. 5. 11:44
 3/4 Darius- ***** válasza:
28%
Sehogy, nárcisztikus. Nem érdeklik őket a tények és mivel ők nem tévedhetnek, más a hibás.
máj. 5. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Én amúgy néha így próbálom lekoptatni az embereket, ha nem hagynak békén. :D Panaszkodok hogy nem haladok a dolgommal, nem igazán reagálok arra amit mond az illető, így egy idő után végre békén hagy.
máj. 5. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Tanárok! Általában milyen feladataitok vannak a suliban a tanévkezdést megelőző két hétben?

Kíváncsi vagyok, hogy mi ilyenkor a teendő. Értekezletek, meg osztálydíszítés mondjuk?

Dunaújvárosi Hankook gyár, gépkezelő feladatai, vélemények?

Gondolkozom hogy gèpkezelőnek jelentkezek, de nem tudom milyen feladatok kell ellátni,valamint hogy határozott vagy határozatlan idejű munkaszerződés van,kb mennyi lehet a fizetés 25 ev alatt adómentesen. Logisztikan gumit pakolni voltam mar bent,nemigazan az en...

Mi a különbség a BV-nél a körlet felügyelő és a biztonsági felügyelő között?

Milyen feladatai vannak egy körlet felügyelőnek és milyen feladatokat lát el egy biztonsági felügyelő?

Hogyan ignorálhatnám minden lelki bajomat és koncentrálhatnék a feladataimra?

Tanulnom kellene és ügyeket intézni, de nem tudok figyelni.

Milyen oldalon vannak fennt a biológia és a földrajz 8. osztályos témazáró feladatai?

Aki tudja az sokat segítene! Aki tudja az linkeljen. Fontos lenne. Köszi sos

Mi az élet célja, értelme?

Szerintetek mi az életünk célja, értelme, mik a feladataink?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!