Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik most 30-35 évesek,...

Akik most 30-35 évesek, milyen volt fiatalnak lenni 15-25 évesen?

Figyelt kérdés

jún. 12. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Akkor is otthonulos voltam es most is. Elmentek az evek. Testileg is ugyanolyan fiatalnak erzem magam mint akkor es lelkileg is. Pszichologus szerint megmaradt kamasznak.

jún. 12. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi érdekel konkrétan?
jún. 12. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt három csatorna a TV-ben, nem volt internet csak a nagyinál ott is lassú, kazettáról szóltak a válogatás zenék rádióból felvéve, filmes fényképezőgéppel fotóztunk, sokat bicikliztünk és csináltunk baromságokat. Bár ezek inkább 15 alatti dolgok. 15 felett ittunk és dugtunk és diszkóztunk. Néhány balhésabb arc drogozott, általában speed, fű, nagyobb barmok kristályt.
jún. 12. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem nagyon volt fiatalságom, mindig ment a spórolás, 17 évesen is már dolgoztam aki kifizette. Tudtam ha időben elkezdek pénzt gyűjteni, hamar jutok egyről a kettőre, de ha eliszom elcigizem, szórakozásra költöm akkor szart sem csináltam volna.

33/F

jún. 12. 17:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt fiatalságom, egyedül a gyerekkorom volt jó. Volt PS1-em, szépek voltak a karácsonyok, akkor ment a Dragon Ball Z, jó mesék voltak, zenék, filmek.
jún. 12. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Hat az tényleg kva rég volt
jún. 12. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem mintha tegnap lett volna
jún. 12. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
amikor elkezdtem adni magamra hirtelen megváltozott az életem és akkor nagyon jó volt fiatalon. meg igazából azért volt jobb, mert csak a fiataloknak 15-40-ig kb. volt facebookja és nem ment rajta politika 24/7-be mint most
jún. 13. 15:30

További kérdések:

Mit lehet tenni olyan szomszéddal, akinek napi 3-4 órát üvölt a láncfűrésze?

Telehordta az udvarát farönkökkel és elkezdte összevágni, de ilyen 15 méter hosszú rakást képzeljetek. Szóltunk már. Azt mondta ő ezzel fűt és fogadjuk el. Nem akarom elhinni, hogy a többi szomszédot nem zavarja. Mellesleg egy része nem is fa, hanem szutyok fekete...

Az ügyintéző szándékosan gonoszkodott velem?

2026.06.30-án megszűnt a munkaviszonyom, július 1-én nyilvántartásba vetettem magamat álláskeresőként, majd július 5-én létesítettem munkaviszonyt, és elküldtem a munkaszerződést, hogy egyösszegben kifizessék nekem a fennmaradó 80%-ot. Az ügyintéző erre küldött nekem...

Ez normális eset ?

Munkahelyen sok meló van. Adminisztrációban ma becsúszott egy hiba.

A vezetéssel kapcsolatos szorongást hogyan lehet leküzdeni?

Van jogsim és vezettem is már többször, de néha úgy érzem bizonytalan vagyok. Az van, hogy ha megszokott úton kell menni, akkor jól megy, de ha nagyvárosi forgalomba kell bemenni, akkor rögtön komfortzónán kívülinek érzem, hogy a sok sáv, jönnek mindenhonnan, mekkora...

Játszunk egy kicsit, ki hány pontot ér el a tekintélyskálán?

Azt mondják, nem, kor, végzettség, pozíció és családi állapot alapján kell tisztelni a másikat. Ez alapján a pontozási rendszer így néz ki: Kor szerinti: 0-130ig annyi pont ahány éves vagy Nemek szerinti: férfiak: 0 pont, egyéb neműek: 40 pont, nők: 120...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!