Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire érzed magad szerencsé...

Mennyire érzed magad szerencsésnek az életedben?

Figyelt kérdés
jún. 12. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
70%-ban.
jún. 12. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
nagyon is
jún. 12. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Sok dologban az vagyok, néhány dologban nem. Mondjuk eleve az, hogy mèg élek, az is hatalmas szerencse, sőt, inkább csoda!
jún. 12. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
0.
jún. 12. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mínusz végtelen
jún. 12. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
-3
jún. 12. 22:16
 7/9 Life and Death ***** válasza:

Mostanában semennyire.

Olyan alap dolgokkal szívom meg, hogy kedvem lenne csapkodni és szétverni dolgokat. Ma is pl többször is beszoptam a konyhában.

jún. 12. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
0
jún. 15. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy dologban mindig mellém állt a szerencse: mindig azt a tételt húztam vizsgákon, amit szerettem volna. Ez valahogy mindig bejött. Mondjuk ennyiben ki is merült, de ez akkortájt jól jött.
jún. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Vékony-magas alkat fiúként tényleg szerencsés?

Vannak akik ezt szokták mondani, bár én nem így élem meg. Egyrészt fiatalabbnak tűnök a koromnál,másik hogy kevésbé férfias.

Rajtam kívül van más is aki nem szerencsés sem a munkában sem a magánéletében?

28 éves férfi vágyok, normális munkám sincs jelenleg. Sokat gondolkozom vajon ha lenne felsőfokúm sikeresebb lennék e. Párkapcsolatom sincs. Vannak akik tök szerencsések mindenben.

Szerencsés emberek vannak? Vagy nincsenek?

Minap belefutottam egy videóba... Azt taglalta, hogy miért nem létezik a véletlen szerencse/balszerencse. Engem kicsit meg is győzött. Ha csak ok okozati összefüggések léteznek akkor nem mind1 mit csinálunk?

Az élet mely területén érzed magad szerencsésnek és miben, melyik területen érzed magad szerencsétlennek?

Mi az a három - négy életterület, vagy élet esemény, amire azt mondhatod, hogy szerencsés vagy az életben, és mik azok az élet területek, esetek, amiben inkább szerencsétlennek érzed magad? Vagy másképpen fogalmazva, az életben mi az a három - négy dolog, ami megy...

Szerencsésnek mondhatom magam?

a gyerekkorom sajnos rossz volt.. apám sose volt, viszont volt,van egy anyám.. gyerekkoromban tönkretett az folytonos alkoholismusával.. na de ugorjunk... elvégeztem az éretségit, kaptam akkor annakidején autót, a szakmámat is megcsináltam, aztán kijutottam külföldre...

Miért szerencsés dolog találkozni egy ichtiológussal?

A mai napon vonattal utaztam. Reggel csatlakozott hozzám egy hölgy. Beszédbe elegyedtünk, és elmondta magáról, hogy ő egy ichtiológus, majd hozzáfűzte, hogy hatalmas szerencsém van, hogy találkozhatok egy ichtiológussal. Nem értettem, hogy miért vagyok nagyon...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!