Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberi kapcsolatok hogy...

Emberi kapcsolatok hogy alakulnak ki?

Figyelt kérdés

Beszélget az ember de mitől alakul ki kapcsolat? Pl baráti vagy párkapcsolat hogy lesz? Szimpatia, hasonló gondolkozás, életmód?

Mi az amitől kialakul egy kapcsolat?

jún. 12. 22:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Szimpátia, vonzalom a legfőbb oka annak hogy valakivel párkapcsolatig menjen az ismerkedés, közös érdeklődésen is alapul részben.

Ha valaki érdeklődik a másik után, és az viszonozni fogja akkor el is dőlt a dolog, tehát ha dolgoztatok 12-16 órát de még elhív valahova, Te pedig kifogások nélkül elfogadod.

jún. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Hogy alakulnak ki az emberi kapcsolatok?

Mit kell ahhoz tenni, hogy ne legyek egyedül?

Családos emberként hogyan alakulnak a baráti kapcsolatok?

Akiknek még nincs gyereke, panaszkodnak a gyerekes barátaikra, hogy nem jut már rájuk idejük. Akinek gyereke van, hogy jut ideje másokra? A régi barátokkal jó, ha pár havonta tudunk találkozni, de inkább ritkábban. Főleg, ha nekik is gyerekük van. Új kapcsoltok...

Azt vettem észre hogy nem élik olyan életet mint az emberek nagy része, ezért nem nagyon alakulnak ki kapcsolatok. Mit lehet tenni?

Fiatal srác vagyok, hivatalos felnőtt már de nem érzem még annak magam. És megfigyeltem hogy nem nagyon vannak kapcsolataim, nem nagyon van "életem" úgymond. Amíg tanultam addig minden nap szinte beszélni kellett emberekkel suliban. Akkor se voltak nagyon barátaim...

Nem tudok barátnőt szerezni. Nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot, de ha valami komolyabb alakulna, akkor megijedek és nem küzdök tovább.24/Férfi...

Talán félek az elköteleződéstől? Vagy az is gond, hogy egy más városban élő lányról van szó? Próbálom keresni a problémám okát, de nem találom, de mindig keresem. Itt szoktam feltenni a kérdéseim és amit válaszoltok, azt kielemzem és tovább keresem a...

A haveri majd a baráti kapcsolatok hogyan alakulnak ki? Hogyan szokott ez menni általában?

Mert nekem nincsenek barátaim, nem tudok ismerkedni valamiért, ezért kíváncsi vagyok hogy ez átlag emberek között hogyan zajlik. Fiúknál, mert én is fiú vagyok.

Egy normális barátot ennyire zavarhat ha a másiknak sikeresebben alakulnak a jövőjével kapcsolatos dolgai? Már kezdem kellemetlenül érezni magam emiatt.

felvételi előtt állunk,ugyan azt az intézményt jelöltük meg elsőnek. Nekem az érettségi tárgyaim amik kellene lényegesen jobban sikerültek, illetve az alkalmasságira is készüléssel is sokkal jobban haladok, én igyekszem támogatni de egyszerűen nem készülhetek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!