Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ebben az esetben?

Mit csináljak ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha annyi munkám van hogy nem tudom mindenben a 100 százalékot nyújtani. Ejtek hibákat

jún. 22. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Mik a hibák és mik terhelnek le?
jún. 22. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérdés milyen és mekkora hibákról van szó, mi a feletesseid hozzáállása ehhez.

A másik, hogy mennyire gond a munkahelyre nézve azok a hibák, amiket csinálsz, egy "bocs, tévedtem" elég, ha kijavítod, vagy adott esetben nagy összegü kár keletkezik ezek miatt?

Illetve hogy a munka tényleg sok, vagy csak te nem vagy képes ellárni azokat. (Pl. a munkatársak kevesebb munkát végeznek, vagy ök képesek ugyanannyit megcsinálni, amennyit te kapsz és ezt hibák nélkül?)

jún. 22. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebbet kellene vállalni.
jún. 22. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Főbérlő csak úgy bejárkál a lakásba bejelentés nélkül. Múltkor tudom hogy a szobámba is benézett mert kulcsra szoktam zárni az ajtót de amikor hazaértem nyitva volt.

Sokat járok bulizni a szomszéd városba. Anyum hisztizik, hogy minek sétálok sötétben haza a buszmegből ami kb 5 percre van de ha meg állandóan el kellene jönni értem akkor meg az lenne a baja. 23 éves nő vagyok

Mit csináljak az alábbi esetben?

Van egy lány,aki szeretne velem párkapcsolatot, de egyrészt nekem van kapcsolatom, másrészt 25éves, én meg 48 vagyok, nem is tudnám elképzelni egy olyan lánnyal, akinek az apja lehetnék. Rendszeresen találkozunk egy csoportos programon. Volt egy kisebb balesete,...

Zaklat egy idegen csávó. Mit csináljak ilyen esetben?

Szóval röviden és tömören van egy kb. 30 éves férfi, aki többször írogatott nekem, próbált követni instán. Ahányszor letiltottam annyiszor csinált egy új profilt és arról próbált követni… Én full figyelmen kívül hagytam és nem érdekelt, de ma felbukkant konkrétan az...

Röviden rólam: Introvertált csendes srác vagyok, nem vagyok népszerű, (tömegben inkább szorongok) lányokkal nem is beszélek, 1 fiú haverom van. Nem vagyok se magas, se izmos. Sokszor voltam célpont is már a suliban... Tavaly online oktatás volt, így nem láttam az...

Mit csináljak ilyen esetben?

Azt vettem èszre, hogy a legjobb spanom mindig überelni akar. Ha nem jól mondok valamit, mindig kijavìt, sokkal szorgalmasabb nálam, ügyesebb. Nem vagyok a legèlesebb kès a fiókban tìpus, pènzem sincs, magányos is vagyok, idős is. Mégis valamikor azt èrezteti, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!