Boldogan élnék Budapesten elókeló helyen mint pld a Madár hegyen, Anna hehyen, Sváb hegyen, Budakeszin, Budán valahol. Erre van összesen 28 millió ft megtakarításom. Ennyi pénzból van esélyem oda költözni?
Figyelt kérdés
jún. 27. 07:39
1/10 A kérdező kommentje:
38 éves vagyok
jún. 27. 07:39
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Persze, ha ennyi önerő mellé kapsz hitelt (80-100M-t), akkor megoldható.
Esetleg olcsóbban is kijössz, ha beéred egy pusztulat lakással/házzal.
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Annyiért valaki megengedi hogy felverj a telkükön egy sátrat egy hónapra.
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Egy kocsibeállóra szerintem elég lesz
6/10 anonim 

válasza:

válasza:A pesti oldal leglecsúszottabb, legdzsumbujosabb, legkülterületi részén kisméretű lakást nem kapsz ennyiért. Jó reggelt!
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Persze, ha összejössz valakivel, aki ott lakik és hozzá költözöl. Egyéb életvezetési tanácsokért kövess be.
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Anna-hegy Törökbálint része. Nem is szomszédos Budapesttel, Érddel és Diósddal szomszédos.
9/10 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom, lehet arrafelé is van albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
7 év alatt 35 millió forint megtakarítás jónak számít?
Lehetek ezzel az összeggel elégedett? Ezen kìvúl nincs semmim. Most 36 éves vagyok. Köszönöm a válaszokat.
34 evesen 29 millio Ft megtakaritas szep eredmeny, lehetek ezzel elegedett?
Ti meg lennetek magatokkal elegedve ennyi penzzel?
30 evesen 8 millio megtakaritassal biztonsagban ereznetek magatokat?
A 8 millio felretett penzemen kivul, van egy fel szuloi hazam. Es rendszeres jovedelmem.
Ha van jelenleg 2 millió forintnyi megtakarításom, akkor gazdagnak számítok?
A szüleimnél lakok, ezért van, de ha albérletbe költöznék, akkor kb az egész fizetésem elmenne lakbérre.
Szerintetek másfél millió forint összegyűjtött pénz soknak számít egy 25 éves fiúnak/férfinak (10 hónap alatt)+fél millió forint megtakarítás?
Viszonyításképpen kérdezem tőletek és véleményeteket várom. Üdv.
25 évesen 2,4 millió forint megtakarításom van, nektek mennyi?
És hány éves vagy?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!