Tudtok olyan női nevet mondani, amiről automatikusan egy nagyon előkelő hercegnő, királynő jut eszetekbe? Nem feltétleül kell magyaar, csak ami ilyen tipikus királyi családban előforduló
Figyelt kérdés
júl. 1. 08:03
29/31 anonim 

válasza:

válasza:Én a Csicsolinát írtam,de kitörölték.☹️
30/31 anonim 

válasza:

válasza:29-es: ugyan gondolkodj már kicsit, miért törölték? Vagy ez meghaladja a képességeidet? Remélem, az újabb idétlenségedet is törlik hamarosan
Kapcsolódó kérdések:
Ki döntötte el,hogy Károly lesz a király és Kamilla a királynő?
Nem találtam infot arról,ki dönthet ebben a kérdésben.
Erzsébet királynő művelt és intelligens?
Tudom, hogy a korona sorozat fikció és nem tudom, hogy mi igaz és mi nem, de ott nem volt művelt. (Legalábbis 30 évesen)
Ezentúl is valid még a “nem vagyok én az angol királynő” kifejezés?
Anyukám szokta például nekem mondani, ha valami olyat csinálok, amit amúgy meg kellene. Felállok, nem tolom be a széket magam után, azonnal jön, hogy nyugodtan a helyére rakhatod a széket, nem vagy te az angol királynő.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!