Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem nyerek soha nyeremén...

Miért nem nyerek soha nyereményjátékokon?

Figyelt kérdés

Vannak ezek a "nyerj egy életre szóló utazást" vagy egy autót vagy ilyesmi nyereményjátékok például a rio mare-nál meg chipseknél, italoknál...

Régen fogták és belerakták az ajándékot a chipsbe. Most meg csak rajta van hogy tudsz nyerni telefont, tornazsákot meg ilyen apróságokat. Ami oké lenne, de ezeket egyébként megnyeri valaha bárki is? Az előbbi példákra nem is tudnék olyan embert mondani aki valaha megnyerte. Életemben egyszer láttam egy YouTube videót ahol egy néni mondja hogy ilyen nyereményjátékon megnyertek egy autót és ez már a második ilyen alkalom. Az is száz éves videó volt, akkoriban talán még nem volt átverés. Ismerek olyan embert aki milliókat nyert lottón, de olyanról még nem hallottam aki autót vagy utazást nyert, vagy akár táskát, telefont...

Igen, fáj hogy már évek óta játszok az ilyenekkel de sose nyertem még semmit, azért kérdezem meg hogy szerintetek miért? Átverés? Csak nem tudnának átverni ezekkel a nagy cégek ha akarnának se. De komolyan létezik hogy évek óta játszik valaki ezekkel és egyáltalán semmit nem nyert még, egy sz4ros tornazsákot sem?.. Én már azért kezdek kételkedni ebben, nem 1-2 évről van szó hanem több mint egy évtizedről. Nem hiszem el hogy ennyire szerencsétlen lennék. Ti nyertetek már, vagy van ismerősötök aki igen?

júl. 1. 10:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy vannak átverések, de gondolj bele, hogy egy-egy játékon mennyien vesznek részt és mekkora az esélye pl. egy autó vagy bármi más megnyerésére?

Én rendszeresen játszom a Telekom applikációban, de még sosem nyertem. Viszont minden esetben kiírja a rendszer, hogy mennyien vettek részt a játékban és van, hogy ez 300 000 felett van. Gondolj bele, mekkora szerencse kell ahhoz, hogy benne legyél abban a pár emberben, aki nyer!?

Két éve van 200 000 forint értékben autó nyeremény betétkönyvem, ott sem nyertem még, viszont ismerek olyat, aki már igen. Sőt, olyat is ismerek, három embert is, aki nyereményjátékon nyert autót. Az egyik a középiskolai osztálytársam volt, aki egy rejtvényújságon keresztül nyert Fiatot. A másik egy Suzukit nyert pár éve. A harmadik anyám volt pasija, aki még a nyolcvanas években nyert egy Skodát.

júl. 1. 11:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy baratom anyja mindenfele nyeremenyjatekokban reszt vesz es neha nyer valamit, volt mar hogy egyiptomi utat. Mostanaban sajnos osszekotik a jatekot az adatgyujtessel, biztos szabalyos persze, gondolom aprobetuvel oda is irtak, de attol meg nem lesz tobb kedvem hozza.
júl. 1. 11:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azokon a nyereményjátékokon, amiket ezek a márkák szerveznek, amiket sokan vesznek, rengetegen próbálkoznak, nagy esély nincs nyerésre. Én olyan játékokon nyertem eddig, ahol borítékolható volt, hogy nincs akkora "konkurencia". Pl. bloggerek, youtube-csatornák kevesebb feliratkozóval, nem naggggyon olvasott kulturális szaklapok facebook-oldala vagy emailje, színházak facebook-oldala. Azokon kívül, azaz kurrens helyeken mostanában a legnagyobb nyeremény, amit "nyertem", az egy 4 db-os zacskó Füstli volt a Pennyben :D.
júl. 1. 11:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem átverések ezek, nagyon ellenőrzik. De egy népszerű márka játékán indul több százezer, akár millió ember. És közülük sorsolnak egy fődíjat. Ebből következik, hogy több játékban kéne részt venned mint ahány napot élsz, hogy közel garantáltan nyerj egy fődíjat valamelyik játékban.

Kis nyereményeket vittem már többször is, például legutóbb a fuze teával nyertem 4 db dobozos üdítőt (és ezzel 200 Ft-ot, mert visszaváltható dobozt küldtek), a Pöttyössel kétszer is, egy évtizede a SimplePay-el egy CD-t, a Telekomnál koncertjegyet, a Milkával mozijegyet, a 90-es években pedig a Chio Chipssel 1000 Ft-ot (akkoriban nem került ennyibe egy kis bevásárlás).

júl. 1. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer, már felnőttként a Nők Lapjában kiszíneztem egy gyerekeknek szánt játékot és nyertem egy 50 ezer forint értékű Danone csomagot, túró rudi, pudingok voltak benne 😀
júl. 1. 11:36
 6/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok: ja, arra nem válaszoltam, hogy nyertem-e már. Olyan játékokon ahol nem volt akkora konkurencia, nyertem kézműves ékszereket, könyvet, sminktermékeket (független márkáktól főleg), horgolt "plüsst", színházjegyeket, mozijegyeket.

Anno Coca-Cola játékon nyertem gyerekként plüss jegesmedvét. Több édességes, üdítős nyereményjátékon plusz csokit meg üdítőt.

Ami nagyobb nyeremény volt, kb. 2 éve egy páros éjszakát egy 5csillagos hotelbe.

júl. 1. 11:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Én lottón nyertem már kisebb összegeket, 40-60 ezer között (nagyjából egy ezrest költöttem rájuk), illetve az exemmel kétszer nyertünk kaparós sorsjegyen, egyszer húszezret, egyszer ötvenezret.
júl. 1. 11:46
 8/13 XXXBalazs ***** válasza:
100%

Én gyerekkoromban nyertem egy Mountain Bike-ot céges családi rendezvényen. De ott könnyű volt, mert volt vagy 200 ember. De ha egy terméknek van tízezres vagy milliós tábora, ott annyira lecsökkenek az esélyek, hogy nagyon.

Ráadásul az, hogy tíz éve játszol, matematikailag nem jelent semmit, mert az egyes játékok nincsenek kapcsolatban egymással. Simán lehet, hogy olyasvalaki nyeri meg, aki most játszik először.

júl. 1. 11:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Középiskolában tanítanak valószínűségszámítást, mellé csak némi gondolkodás kell.

Tegyük fel, 1:1.000.000 esélye, hogy a te nevedet húzzák ki egy kalapból. De ez azt is jelenti, hogy 999.999 másik név van benne, amelyiket kihúzhatják, ugyanakkora eséllyel. A te szemszögedből ez azt jelenti, hogy jó eséllyel nem a te nevedet húzzák. Az, hogy kiét, neked irreleváns. Mind az 1.000.000 versenyző ugyanolyan kicsi eséllyel indul, jó eséllyel nem az ő nevét fogják kihúzni, de lesz egy valaki, akiét igen.

És ahogy írták, nem számít, mennyi ideje játszol, minden sorsolás egymástól független esemény. Nincs közük egymáshoz, nem kumulálódik az esélyed, minden sorsolás tiszta lap.

júl. 1. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Ajánlom a "viszem a páromnak a sört, mert szereti" videót, nekünk egy egyetemi szabvál órán mutatták meg, mint mit ne csinálj, ha interjút akarsz emberekkel, mert a hölgy a videóban kifejti, hogy ő leginkább az élete során gyerekekre vágyott volna, de az nem jött össze, és erre a riporternek az a kérdése, hogy de "akkor el lehet mondani, hogy szerencsések az élet minden területén", mert hát nyertek egy autót.

Egyébként én is nyertem egyszer, gyerekkoromban visszaküldtem egy helyesen megfejtett rejtvényt, és nyertünk egy kenyérpiritót. A szüleim nagyon örültek neki. Ma már nem játszok ilyen játékokkal, mert mindenhol regisztrálni kell, tényleg régen beletették a chipses zacskóba a játékot, vagy volt, hogy konkrétan készpénzt (egyszer találtam egyben 500 forintot, benejlonozva, kb-ben, az nekem akkor egy heti zsebpénzem volt, amiből a reggelimet, meg a tanszerek pótlását meg kellett oldanom), ma meg kedve sincs az embernek ilyenekhez, töltsd fel xy weboldalra, csinálj regisztrációt, az adataidat vagy eladják, vagy nem, tartsd meg a szemetet, és van 1 a 100 000-hez esélyed, hogy esetleg nyersz egy belépőt a Szigetre, ahová amúgy se szertnék elmenni, nem az én zenei világom. Ha annyira játszani akarok, akkor teszek egy mixet kis téttel, vagy veszek valami 1000 forintos sorsjegyet inkább.

Ja, nagyfater 34 évig lottózott, ugyanazokkal a számokkal, már nem merte abbahagyni, mert az volt a félelme, hogy abbahagyja, kihúzzák a számait a következő héten, és belehal, hogy nem folytatta csak még egy hétig. Sosem húzták ki a számait, egyszer volt egy 3-asa az ötös lottón, jól jött neki az ingyenpénz, de én egyszer szórakozásból kiszámoltam, hogy mennyit áldozott már erre a szenvedélyére, és volt egyszer egy kézzel fogható nyereménye, de inkább csak költött rá, a nyeremény semmi volt ahhoz képest, hogy mennyi pénzt hagyott ott, hetente kis összegeket, de sok kicsi sokra megy.

A szerencsejátéknak szerintem akkor van értelme, ha a játék kedvéért csinálod, és szórakoztat. Jó eséllyel nem fog bejönni, és veszteni fogsz rajta. És ez igy volt akkor is, amikor én nyertem vele, én amúgy is kitöltöttem volna a rejtvényt, de ha már van egy játék, akkor beküldtem, és a hölgy párja a videóban akkor is megitta volna azt az üveg sört, ha nincs ez a nyereményjáték, nem ezért kellett neki megvenni, hanem mert szerette a sört.

júl. 1. 18:39
1 2

További kérdések:

Miért érzem magamat úgy mindig már lassan 1 hónapja mintha álomban lennék?

Csinálom a dolgaimat de minden olyan furcsa lett. Bármennyit alszok olyan levert vagyok. Mint aki nincs a testében csak vonszolom magam.

Éjszakai élet Budapesten már nem divat?

Ma bent voltam a belvárosban és csodálkoztam hogy milyen nyugalom van, alig volt ember a 4-6 villamos vonalán a bárokban, utcán. Mostanába már nincs akkora élet? Fiatalok már nem jarnak bulizni annyira?

30 felett, már kevés dolog történik az emberrel? 31/F

A mai napig nem voltam szerelmes, és nincsenek még most sem barátaim.

Lehet így teljes életet élni?

Hogy a szüleim nem tudnak támogatni anyagilag. Hogy mindent nekem kell egymagamnak előteremteni az életben

Manapság furán néznek valakire akinek az én koromban semmi párkapcsolati/szexuális tapasztala nincs?

Egyszerűen nem alakult az élet valami nagyon jól eddig, különösebben kisérletet sem tettem rá, nem is tudnám hogy kell, nem is nagyon tudok bízni a sikeremben. Sokszor mintha láthatatlan lennékna világ szemében, inkább az ellenkezöjét hazudom, mert nyilván eléggé megbélyegeznének ha tudnák. 26f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!