Miért nem nyerek soha nyereményjátékokon?
Vannak ezek a "nyerj egy életre szóló utazást" vagy egy autót vagy ilyesmi nyereményjátékok például a rio mare-nál meg chipseknél, italoknál...
Régen fogták és belerakták az ajándékot a chipsbe. Most meg csak rajta van hogy tudsz nyerni telefont, tornazsákot meg ilyen apróságokat. Ami oké lenne, de ezeket egyébként megnyeri valaha bárki is? Az előbbi példákra nem is tudnék olyan embert mondani aki valaha megnyerte. Életemben egyszer láttam egy YouTube videót ahol egy néni mondja hogy ilyen nyereményjátékon megnyertek egy autót és ez már a második ilyen alkalom. Az is száz éves videó volt, akkoriban talán még nem volt átverés. Ismerek olyan embert aki milliókat nyert lottón, de olyanról még nem hallottam aki autót vagy utazást nyert, vagy akár táskát, telefont...
Igen, fáj hogy már évek óta játszok az ilyenekkel de sose nyertem még semmit, azért kérdezem meg hogy szerintetek miért? Átverés? Csak nem tudnának átverni ezekkel a nagy cégek ha akarnának se. De komolyan létezik hogy évek óta játszik valaki ezekkel és egyáltalán semmit nem nyert még, egy sz4ros tornazsákot sem?.. Én már azért kezdek kételkedni ebben, nem 1-2 évről van szó hanem több mint egy évtizedről. Nem hiszem el hogy ennyire szerencsétlen lennék. Ti nyertetek már, vagy van ismerősötök aki igen?

válasza:

válasza:a keresztrejtvény sikeres megfejtésével nyertem néhányszor kreatív csomagot, meg túri rudival pár éve asszem tornazsákot?
külön csak a játék miatt nem veszek semmit, de ha már van benne kód és amúgy is akartam venni , feltöltöm, most legrosszabb esetben nem kapok semmit XD

válasza:Azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy ezeknél a nyereményjátékoknál a játékosok száma sok, a nyereményeké meg kevés. Persze, hogy valószínűleg soha nem fogsz chipses nyereményjátékon autüt, vagy 2 hetes thaiföldi nyaralást nyerni, mert 1-2 ilyet sorsolnak ki a százezres, vagy milliós nagyságrendű vésérlói tömeg között. Azaz annak, hogy megnyerd (százezer résztvevő, és egy nyeremény esetén), kb. 0,001% a valószínűsége. Azaz ha ezer ilyenen részt vennél, akkor is még csak 1% esélyed lenne megnyerni.
(Nyilván ez nagyban függ attól, hogy hányan vesznek részt, és hány nyeremény van.)
De én például nyertem már nyereményjátékon vásárlási utalványt.
További kérdések:
Van jogsim és vezettem is már többször, de néha úgy érzem bizonytalan vagyok. Az van, hogy ha megszokott úton kell menni, akkor jól megy, de ha nagyvárosi forgalomba kell bemenni, akkor rögtön komfortzónán kívülinek érzem, hogy a sok sáv, jönnek mindenhonnan, mekkora...
Azt mondják, nem, kor, végzettség, pozíció és családi állapot alapján kell tisztelni a másikat. Ez alapján a pontozási rendszer így néz ki: Kor szerinti: 0-130ig annyi pont ahány éves vagy Nemek szerinti: férfiak: 0 pont, egyéb neműek: 40 pont, nők: 120...
Nekem egy ismerősöm ezt mondja bàr még ő sem jàrt Erdélyben.
Napi szintű szorongás,fájdalom, negatív gondolatok, többekkel beszéltem akik elmondták hogy ugyanezektől szenvednek amitől én. Létezik bárki is aki mindennapi terheket cipel? Letenni sem egyszerű..
Nekem nem volt olyan amibe megerősítettek volna hogy jól csinalom ügyes vagyok vagy egy út amin elindulhattam volna kicsinek. Nem volt olyan hogy egy érdeklődésemet támogatták volna vagy így érdeklődtek volna iránta. Nagyon sok mindenen gondolkozom mi lehetnék és...
Már unom, hogy mindenért meg kell küzdenem, míg másoknak minden az ölükbe hullik. Nem hiszek az előző életben, de komolyan már az is megfordult a fejemben, hogy azért van ez. Valamiért meg kell "fizetnem". Mindig azt mondják majd a kemény munka meghozza a gyümölcsét és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!