A nők a prostihoz járó férfiakat ítélik el, a férfiak meg a prostikat?

válasza:Nekem az a problémám ezzel, hogy a prostizó férfiak nem kölcsönös örömszerzésként tekintenek a szexre. Ez a probléma.
Képesek lefeküdni egy olyan nővel, aki nem kívánja őket, pusztán a megélhetését próbálja biztosítani.
De ha más nem jön össze és ez is több, mint a semmi?

válasza:

válasza:Nőként nekem is az problémás a témával, mint amit az #1-es is leírt: hogy a férfiak jelentős részének nem fontos a másik fél élvezete, számukra ez nem egy kölcsönös dolog. Rengeteget elmond arról, ahogy a szexhez viszonyulnak, ami esélyesen nem változna meg, ha valódi kapcsolatba kerülnének valakivel.
(Mondjuk az röhejes, hogy olyan embert ítélnek el, akinek a szolgáltatásait azért igénylik.)

válasza:

válasza:2
A neki több, akkor lelke rajta...
Én nem tudom, hogy lehet lefeküdni egy olyan emberrel, akiről tudva tudod, hogy nem kíván téged, nem akar veled szexelni, nem élvezi az egészet, csak eljátsza.
Dehát ez nem csak a prostik esetén van így. Hány olyan eset van, amikor a titkárnő jön össze az igazgatóval, vagy fiatal nő az idős üzletemberrel. Ott is gyakran valódi vonzalom nélkül megy a dolog, csak burkoltabb formában.

válasza:

válasza:"Nekem az a problémám ezzel, hogy a prostizó férfiak nem kölcsönös örömszerzésként tekintenek a szexre."
Nem hát, ahogy a nők sem, mivel pont nem ez a lényege. A pasas kielégülni akar, a nő meg pénzt. A felvetésed akkor lenne jogos kritika, ha mindketten kölcsönösen fizetnének egymásnak, és ez után lenne egyoldalú az élvezet.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Múltkor egy női influenszert hallgattam és ő jött ezzel a szöveggel, igazából ekézni akarta a férfiakat, hogy bezzeg azért tudnak fizetni, hogy prostihoz menjenek és a testi vágyaik kielégítsék, de az már derogál, hogy pszichológushoz menjenek és a lelki problémáikat...
A részleteket privátban írnám meg.
Röviden, 32 éves szűz férfi vagyok. Nyilván meg van ennek az oka, háttere. Pl. sokáig szociális fóbiás voltam. Ennek következtében egyrészt tulajdonképpen féltem az emberektől, másrészt az emberi kapcsolataim és szociális készségeim nagyjából a béka segge alatt voltak,...
Sajnos nem adatik meg, hogy megtegyem. Nem tudok csajozni sem, nem vagyok vonzó. Viszont annyira rossz.. egyre inkább nehezebb. Sajnos az ilyen baráti ölelés nem jó, meg az ilyen ölelő táblás dolgok sem, mert nem 2 másodperces ölelést szerenték hanem legalább 1-2 perceset.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!