A nők a prostihoz járó férfiakat ítélik el, a férfiak meg a prostikat?

válasza:"Nem úgy tekintenek rá, mint két ember közti kellemes, örömszerző tevékenységre. "
Partnertől függően lehet ám ugyanarra a tevékenységre többféleképp tekinteni.

válasza:Értem, és számomra ez továbbra is elfogadhatatlan.
Betegesen tartom, ha valaki képes úgy szexelni egy emberrel, hogy tudja, az nem élvezi.
Betegesnek tartom, ha valaki élvezi az aktust, miközben tisztában van vele, hogy a partnere csak a pénzért csinálja.
Nem tudom amúgy miért próbálsz meggyőzni... Én elfogadom, hogy neked ez oké. Fogadd el te is, hogy nekem meg nem.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:23
Nem alapvetés, de a nők nagy része - legalábbis akikkel online vagy élőben találkoztam - hasonlóan gondolja. (A kérdező is erről ír egyébként...)

válasza:

válasza:

válasza:El lehetne gondolkodni azon, hogy miért vált ki ekkora hisztériát belőletek, ha valaki elítéli a prostizást. Csak nem azért, mert legbelül ti is tudjátok, hogy elég alja időtöltés? :D
De persze tudom, hogy nem fogtok magatokba nézni, ahhoz több kéne...

válasza:De ha már itt ennyire védi mindenki...
Örülnétek, ha a lányotok prosti lenne? Úgy őszintén.
Mert ha erre az a válasz, hogy nem, akkor bizony-bizony ti is pontosan érzitek, hogy valami nem oké ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Múltkor egy női influenszert hallgattam és ő jött ezzel a szöveggel, igazából ekézni akarta a férfiakat, hogy bezzeg azért tudnak fizetni, hogy prostihoz menjenek és a testi vágyaik kielégítsék, de az már derogál, hogy pszichológushoz menjenek és a lelki problémáikat...
A részleteket privátban írnám meg.
Röviden, 32 éves szűz férfi vagyok. Nyilván meg van ennek az oka, háttere. Pl. sokáig szociális fóbiás voltam. Ennek következtében egyrészt tulajdonképpen féltem az emberektől, másrészt az emberi kapcsolataim és szociális készségeim nagyjából a béka segge alatt voltak,...
Sajnos nem adatik meg, hogy megtegyem. Nem tudok csajozni sem, nem vagyok vonzó. Viszont annyira rossz.. egyre inkább nehezebb. Sajnos az ilyen baráti ölelés nem jó, meg az ilyen ölelő táblás dolgok sem, mert nem 2 másodperces ölelést szerenték hanem legalább 1-2 perceset.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!