Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők a prostihoz járó férfiak...

A nők a prostihoz járó férfiakat ítélik el, a férfiak meg a prostikat?

Figyelt kérdés
Ez nagyon régi dolog, nem véletlenül nevezik legősibb mesterségnek, mert valószínűleg ez mindig létezett, hogy nem csak szerelemből, hanem valamiféle tranzakció, ellenszolgáltatás fejében szexelnek emberek. Az is elég egyértelmű, hogy általában heves érzelmeket vált ki, főleg a nőkből ez a téma, tehát nem úgy vannak vele, hogy oh, hát ez is csak egy szolgáltatás, hanem ilyen mélyebb dolgok jönnek elő és démonizálják a férfiakat, hogy micsoda lények, hogy képesek erre. A férfiak jelentős része meg azt mondja, hogy hát az rendben van, hogy nem szép és erkölcsös dolog ez, de ha az embernek van természetes igénye szexre és a nők folyton elutasítják a közeledését, akkor miért szenvedjen, ha más módon is hozzá lehet jutni. A prostik meg beárazták a testük, a férfinak úgyis meg kell keresni azt a pénzt, tehát neki még így is nehezebb. A nők meg azt mondják, hogy szegény prosti milyen kiszolgáltatott helyzetben van. Persze vannak férfiak is, akik elítélik a prostizást és nők is, akik nem, de én általában ezt tapasztaltam.

júl. 2. 08:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
0%

"Nem úgy tekintenek rá, mint két ember közti kellemes, örömszerző tevékenységre. "

Partnertől függően lehet ám ugyanarra a tevékenységre többféleképp tekinteni.

júl. 2. 09:37
 22/66 anonim ***** válasza:
20%

Értem, és számomra ez továbbra is elfogadhatatlan.

Betegesen tartom, ha valaki képes úgy szexelni egy emberrel, hogy tudja, az nem élvezi.

Betegesnek tartom, ha valaki élvezi az aktust, miközben tisztában van vele, hogy a partnere csak a pénzért csinálja.

Nem tudom amúgy miért próbálsz meggyőzni... Én elfogadom, hogy neked ez oké. Fogadd el te is, hogy nekem meg nem.

júl. 2. 09:40
 23/66 anonim ***** válasza:
0%
Azt elfogadom, hogy neked nem oké. De az szimplán hamis érvelés, hogy a saját értékrendedet valami alapvetésként próbálod beállítani.
júl. 2. 09:42
 24/66 anonim ***** válasza:
79%
Komoly gondjaid vannak, ennyi lejött. De tw ezt úgyis jobban tudod magadról. Hiába takarózol az erkölccsel. Megvetlek.
júl. 2. 09:44
 25/66 anonim ***** válasza:
100%
A nők elítélik a prostikat és a hozzájuk járó férfiakat is, a férfiak egyiket sem. Legalábbis többnyire.
 26/66 anonim ***** válasza:
62%

23

Nem alapvetés, de a nők nagy része - legalábbis akikkel online vagy élőben találkoztam - hasonlóan gondolja. (A kérdező is erről ír egyébként...)

27/66 anonim ***** válasza:
14%
24 Juj most aztán nagyon rossz nekem, hogy valami prostizós szerencse csomag megvet. :D
júl. 2. 09:45
 28/66 anonim ***** válasza:
31%
27: Semmit nem tudsz senkiről itt. Minden fals, beteg rohamod belőled fakad.
júl. 2. 09:47
 29/66 anonim ***** válasza:
0%

El lehetne gondolkodni azon, hogy miért vált ki ekkora hisztériát belőletek, ha valaki elítéli a prostizást. Csak nem azért, mert legbelül ti is tudjátok, hogy elég alja időtöltés? :D

De persze tudom, hogy nem fogtok magatokba nézni, ahhoz több kéne...

júl. 2. 09:51
 30/66 anonim ***** válasza:
0%

De ha már itt ennyire védi mindenki...

Örülnétek, ha a lányotok prosti lenne? Úgy őszintén.

Mert ha erre az a válasz, hogy nem, akkor bizony-bizony ti is pontosan érzitek, hogy valami nem oké ezzel.

júl. 2. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

A férfiak prostihoz vagy pszichológushoz járnak nagyobb arányban?

Múltkor egy női influenszert hallgattam és ő jött ezzel a szöveggel, igazából ekézni akarta a férfiakat, hogy bezzeg azért tudnak fizetni, hogy prostihoz menjenek és a testi vágyaik kielégítsék, de az már derogál, hogy pszichológushoz menjenek és a lelki problémáikat...

A pszichológusom már lassan 2 éve próbál meggyőzni, hogy menjek el prostihoz. Mit tegyek?

Röviden, 32 éves szűz férfi vagyok. Nyilván meg van ennek az oka, háttere. Pl. sokáig szociális fóbiás voltam. Ennek következtében egyrészt tulajdonképpen féltem az emberektől, másrészt az emberi kapcsolataim és szociális készségeim nagyjából a béka segge alatt voltak,...

EL mehetek prostihoz, ha arra vágyom, hogy végre legyen kit hosszabban megölelni vagy valakihez bújni?

Sajnos nem adatik meg, hogy megtegyem. Nem tudok csajozni sem, nem vagyok vonzó. Viszont annyira rossz.. egyre inkább nehezebb. Sajnos az ilyen baráti ölelés nem jó, meg az ilyen ölelő táblás dolgok sem, mert nem 2 másodperces ölelést szerenték hanem legalább 1-2 perceset.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!