Kellett mar valaha kihivnod a rendort?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kellett, de már bánom. Szomszéd lakatlan öreg házban törést zúzást hallottunk. A delikvens a réz dolgokat (kilincs, csaptelepek stb) bányászta. Kihívtuk őket, mire kijöttek, a tag már távozott. A rendőrök még akkor elkapták, és minket erőszakosan becibáltak tanúvallomást tenni, az a napunk ezzel telt. Megmondtuk, hogy nem láttunk semmit, nem fogjuk felismerni, erre megfenyegettek, meg aztán amit még a kocsiban hallottunk... hogy "ezeket egytől egyig gödör szélére, aztán hátulról fejbe stb." Megtudtuk, hogy a tag bevitel közben teleszarta nekik a rendőr autót, aztán elvezettek a cella előtt, és egy hátsó helyen a ruháit kellett volna felismernünk... hát nem ismertük fel... érthetően.
2 hónap múlva idézés a tárgyalásra. Nem mentünk, igazolást írtunk.
1 hónap múlva megint idézés, ekkor már elmentünk, de a tag ekkor beteg lett, de ezt már csak a gödöllői bíróságon közölték velünk.
Még egy hónap, idézés, tárgyalás: a tagot előttünk vezették be vezetőszáron bilincsben... két székkel ült mellettünk...:D EL kellett mondani, mit láttunk, stb, és fel kellett volna ismernünk... hát persze.
A redőről hallottuk később, aki bevitt minket és az egész ügyet a "szívén viselte" hogy szintén egy hasonló eljárás közben egy hasonló tag meghalt az intézkedése közben...többször falnak futott, kerítésre akadt, és önveszélyes volt... az igaz, hogy kristály volt a dologban , de azért érdekes dolgok ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Ki bántalmazott? Hogyan? Sikerült azóta feldolgoznod?
Gyorsétteremben dolgozom baristaként (mielőtt valaki belekötne, ténylegesen baristaként, szereztem papírt...), de besegítek más, kiszolgálást érintő területen is közben, amikor nincs semmi... vagy van, csak mikor éppen senkit nem érdekel ez, aztán leszidnak, hogy miért...
Nem akarok őrültnek tűnni, de én képtelen vagyok felfogni, hogy ilyen dolog létezik és hogy ezt hogy fejlesztették ki... még csak pár napja használom, akkor tudtam meg hogy van online verzió is, letölteni nem akartam, mert féltem hogy függő leszek, ezért csak egyszer...
Szóval valószínű van egy elég mély depresszióm. Nagyon sok minden rakódott rám az évek alatt: gyász, sikertelenség, anyagi és egészségügyi gondok. Nem hiszem, hogy talpra tudok állni. Már 3 éve szó szerint csak túlélek, alkalmi munkákból, bejelentés nélkül. Egyetemet...
Személyesen én sajnos nem tudok kiemelni olyat, amit nekem mondtak és nagyon megragadt volna, de nagyon szerettem mindig is regényekben, filmekben, elbeszélésekben az elgondolkodtató mondásokat, megjegyzéseket és biztos sokaknak a való életben ís van ilyen élményük,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!