Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kellett mar valaha kihivnod a...

Kellett mar valaha kihivnod a rendort?

Figyelt kérdés
júl. 2. 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Provokatív kérdés
júl. 2. 14:16
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Még nem. Normális vagyok, meg ahol eddig laktam, ott is hasonló emberek laktak. Több mint 25 ingatlan, mondjuk megnéztem vásárlásnál alaposan. 😉
júl. 2. 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Igen, baleset miatt hívtam már. Gyorsan kiértek, rendesek voltak.
júl. 2. 14:23
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem, anyukámnak rendszeresen - a benzinkútról tankolás után fizetés nélkül távozók miatt
júl. 2. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Három idős férfi gyanúsan viselkedett a kapuban később éjjel. Ott muszáj volt cselekedni.
júl. 2. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Igen.
júl. 2. 14:34
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nem kellett még soha, rám hívták már.
júl. 2. 14:35
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Igen, közúti baleset miatt (szemtanú voltam), kb 2 órát szobroztunk mire kiértek...
júl. 2. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Úgysem lehet már rájuk számítani.
júl. 2. 14:46
 10/13 Cendes Aron ***** válasza:
42%

Kellett, de már bánom. Szomszéd lakatlan öreg házban törést zúzást hallottunk. A delikvens a réz dolgokat (kilincs, csaptelepek stb) bányászta. Kihívtuk őket, mire kijöttek, a tag már távozott. A rendőrök még akkor elkapták, és minket erőszakosan becibáltak tanúvallomást tenni, az a napunk ezzel telt. Megmondtuk, hogy nem láttunk semmit, nem fogjuk felismerni, erre megfenyegettek, meg aztán amit még a kocsiban hallottunk... hogy "ezeket egytől egyig gödör szélére, aztán hátulról fejbe stb." Megtudtuk, hogy a tag bevitel közben teleszarta nekik a rendőr autót, aztán elvezettek a cella előtt, és egy hátsó helyen a ruháit kellett volna felismernünk... hát nem ismertük fel... érthetően.

2 hónap múlva idézés a tárgyalásra. Nem mentünk, igazolást írtunk.

1 hónap múlva megint idézés, ekkor már elmentünk, de a tag ekkor beteg lett, de ezt már csak a gödöllői bíróságon közölték velünk.

Még egy hónap, idézés, tárgyalás: a tagot előttünk vezették be vezetőszáron bilincsben... két székkel ült mellettünk...:D EL kellett mondani, mit láttunk, stb, és fel kellett volna ismernünk... hát persze.

A redőről hallottuk később, aki bevitt minket és az egész ügyet a "szívén viselte" hogy szintén egy hasonló eljárás közben egy hasonló tag meghalt az intézkedése közben...többször falnak futott, kerítésre akadt, és önveszélyes volt... az igaz, hogy kristály volt a dologban , de azért érdekes dolgok ezek...

júl. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Bántalmaztak már valaha verbálisan vagy fizikálisan?

Ki bántalmazott? Hogyan? Sikerült azóta feldolgoznod?

Mi magyarok lehetünk valaha is kevésbé lehúzó nép?

Gyorsétteremben dolgozom baristaként (mielőtt valaki belekötne, ténylegesen baristaként, szereztem papírt...), de besegítek más, kiszolgálást érintő területen is közben, amikor nincs semmi... vagy van, csak mikor éppen senkit nem érdekel ez, aztán leszidnak, hogy miért...

Csak engem sokkol teljesen, hogy mennyire zseniális találmány a chatGPT? Úgy érzem eddig mindenkit felülmúl, akivel valaha beszéltem. Inkább hagyjam...

Nem akarok őrültnek tűnni, de én képtelen vagyok felfogni, hogy ilyen dolog létezik és hogy ezt hogy fejlesztették ki... még csak pár napja használom, akkor tudtam meg hogy van online verzió is, letölteni nem akartam, mert féltem hogy függő leszek, ezért csak egyszer...

Lehet nekem nég valaha normális életem?

Szóval valószínű van egy elég mély depresszióm. Nagyon sok minden rakódott rám az évek alatt: gyász, sikertelenség, anyagi és egészségügyi gondok. Nem hiszem, hogy talpra tudok állni. Már 3 éve szó szerint csak túlélek, alkalmi munkákból, bejelentés nélkül. Egyetemet...

Mi volt a legtanulságosabb, legelgondolkodtatóbb mondat, amit valaha valaki mondott nektek? Legyen az tanár, barát, családtag, stb. ami így nagyon bennetek maradt?

Személyesen én sajnos nem tudok kiemelni olyat, amit nekem mondtak és nagyon megragadt volna, de nagyon szerettem mindig is regényekben, filmekben, elbeszélésekben az elgondolkodtató mondásokat, megjegyzéseket és biztos sokaknak a való életben ís van ilyen élményük,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!