Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 24 évesen gáz albérletben élni?

24 évesen gáz albérletben élni?

Figyelt kérdés
Valszeg nekem kell önerőből lakást venni. Támogatni nem hiszem hogy tudnak majd

júl. 5. 11:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem az.
júl. 5. 11:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Vannak, akik még 40 évesen is albiban laknak.
júl. 5. 11:19
 3/28 anonim ***** válasza:
60%
Ez a birtoklási vágy meg röghöz kötés magyar sajátosság. Én max befektetésnek vennék ingatlant, de hogy ott éljek nem. Nem szeretek sokat egyhelyben maradni ráadásul ponthogy most a legelérhetetlenebb mivel az egekben az ára.
júl. 5. 11:23
 4/28 anonim ***** válasza:
86%

nem értem ezt, egyáltalán hogy merül fel valakiben hogy ez gáz lenne, nem az, vagy ha igen, akkor több százezren "gázak", saját egzisztenicával rendelkező, önálló fiatal felnőtt vagy, mi ebben a gáz?

nem örököl mindenki lakást és nem tud mindenkit támogatni a családja, 24 évesen normális hogy albérletben élsz, sőt sokan ilyenkor még a családi házban élnek, el sem költöztek és az sem gáz

júl. 5. 11:35
 5/28 anonim ***** válasza:
68%
Nem
júl. 5. 11:41
 6/28 anonim ***** válasza:
34%

3#

A birtoklás, raktározás alapvető emberi ösztön. A hód is épít gátat, a mókus is gyűjt mogyorót.A szükség és igény közti különbség főleg a modern korban, evolúciós eltéréshez és egzisztenciális szorongáshoz, valamint krónikus stresszhez vezet. Nem magyar sajátosság ez. Az egykori Szentkorona országa(i) próbáltak igazodni a természet eredendő működéséhez, több kevesebb sikerrel. Manapság viszont az emberek nem élni, hanem megélni akarnak. A kettő közti különbség pedig óriási, ami polikrízishez vezet. Az ember ~97%-ban a civilizáció előtti korokban evolválódott, az utóbbi 200-300 év pedig értelmezhetetlen az evolúciós időskálán. Elképesztő erőforrást kell megmozgatni a modern európai igényeknek megfelelő saját otthonhoz. Aztán a természettől teljesen elrugaszkodott tőzsdei működésről, meg a bürokratikus kiadásokról nem is beszélve.

júl. 5. 11:50
 7/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Én 37 évesen is albérletben lakom. Vannak akik mamahotelesek az én koromban.

Na, inkább az a gát!

(férfi válaszoló)

júl. 5. 12:16
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 vagyok, mamahoteles. De inkább laknék albérletben, szerintem fontos az önállóság, nem jó idős korra a szülők nyakán maradni. Lakásom sose lesz.
júl. 5. 12:27
 9/28 anonim ***** válasza:
26%

7#

Az sem gáz. Az emberi evolúció túlnyomórészt a szoros kötelékben való együttműködésről szólt. De még a szovjetkapitalista rendszerben is létezett a kaláka. Dunbar féle szám. Persze ebben a képtelen rendszerben meglehet játszani az öngondoskodás illúzióját, hogy én marketingmenedzser vagyok milliós fizetéssel. Aztán mikor beüt a gebasz, ott állok mintegy szál gatyában fogkefe nélkül a természettől elrugaszkodott tudásommal.

júl. 5. 12:29
 10/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kor felett azért jobb külön, illetve hasonló korosztállyal lakni. Vannak generációs különbségek, amik egy családban egy idő után kiütköznek. Egy lakótárstól nem függsz annyira, mint mondjuk egy szülőtől.
júl. 5. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mi lesz azokkal az emberekkel, akik 40 evesen 50, 60 evesen is alberletben kenyszerulnek elni?

Korabban sem es kesobb sem tudnak vasarolni lakast egyeb okok miatt. Keves a jovedelmunk a bankban nem kapnak hitelt stb stb...

34 évesen albérletben él valaki rajtam kívül?

Úgy hogy nincs lakása, maximum majd örököl egyszer valamit. Van 3 millió forint félretett pénzem, de ez kevés még az induló részlethez is. Mennyire vagyok kívül álló?

Az én koromban egyre több ismerős vagy régi barát vásárol lakást, nekem semmi esélyem, mert örökké albérletben éltem és rossz párkapcsolatban. Más is...

Mindig is lakásra vágytam, szülőknél 18 éves korom óta nem lakhattam és most külföldön vagyok ,ahol szintén albérletben. Spórolós vagyok ,de lakásra az életben nem tudok összegyűjteni. Nap ,mint nap zavar, hogy ilyen szerencsétlen vagyok, hogy hiába teszek keveset...

Visszataszító a nőknek ha 30 évesen albérletben élek egyedül?

Megtakarításom van, de nem elég hogy belevágjak egyedül egy saját lakásba (önerő, illeték, beköltözés költségei stb.)

Mennyit kellene 16 évesen havonta megspórolnom ahhoz, hogy albérletbe mehessek 18 éves koromra?

Diákmunkával természetesen nem lesz egyszerű, ezzel tisztában vagyok. Havi 80e keresek, ha fix a munkahelyem. Havonta 30e le kell adnom anyumnak. Amolyan hozzájárulásként. Havi 10e általában elmegy a szórakozásra, vagy ruhákra. Amire eéppen igényt tartok. Ezt a 10e...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!