Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 25 évesen 9 millió forint...

25 évesen 9 millió forint megtakarítás már átlag feletti?

Figyelt kérdés
Jelenleg ennyim van. Ez állampapírba van. Ez szerintetek már átlag feletti szint? 2 éve dolgozok 500 ezret keresek szüleimnél lakok még így szállás kaja ingyen. Benzinre költök egy 50 ezret havi szinten meg szórakozásra hobbira egy 100ast. Havi szinten így 350el növelem a megtakarításom + ami jön kamat állampapírból.

júl. 6. 17:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
21%

Szüleid tudtával spórolsz az ő kihasználásukkal?

Nekem volt egy ismerősöm. Albérletben lakott egy néninél, aki megkedvelte, majd, mint unokáját tekintette.

Alig kellett fizetnie vslamit, mert a “szegény intelligens tanárbácsinak milyrn nehéz”.

Nos, közben összegyűjtötte a takarékban a beugrót, vett egy szövetkezeti lakást OTP hitelre, s közben élvezte a néni vendégszeretetét: jelképes bérleti díj, meleg étel, barátságos otthon.

A lakást meg szépen kiadta.

És ezen bukott meg valahogy . Szegény néni már azon gondolkodott, hogy majd biztos számíthat rá, s a javára fog végrendelkezni.

Hát repült szépen, “zúgva szállt, mint a győzelmi zászló”.

Megérdemelte a tetű.

júl. 6. 22:12
 22/29 anonim ***** válasza:
20%
21. és milyen volt a szex?
júl. 6. 22:35
 23/29 anonim ***** válasza:
83%
Átlag feletti, mert a legtöbb ember elszórja baromságokra a pénzét. Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy te mire költesz és hogy a szüleidnél laksz-e. Jól csinálod, csak így tovább! :)
júl. 7. 07:22
 24/29 anonim ***** válasza:
67%
Itt sok az irigy ember megkeseredett
júl. 7. 08:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Sztem meg légy büszke magadra.

Ez lehetne több,lehetne kevesebb,de mégis elértél vamit.

Drága mamám, mindig azzal biztatott: Nézd fiam,az utcában Tóték négyen keresnek ,rádiójuk sincs.

Sör,bor,pálinka.

júl. 7. 08:54
 26/29 anonim ***** válasza:
35%
Máshol jó, itt nem annyira, mert itt a GyK-n sokan havi szinten keresnek ennyit
júl. 7. 11:52
 27/29 Kései Sirató ***** válasza:
36%

Lehet, hogy átlag feletti, lehet, hogy nem. Ahhoz tudnunk kellene az átlag mennyit tesz félre.

Amikor ennyi éves voltam , jobban spóroltam, lett is lakásom elég gyorsan. Tudom, hogy most nehezebb, de ha nem szórakozol és nem utazgatsz, míg nincs lakásod, akkor gyorsabban lesz.

júl. 7. 11:58
 28/29 anonim ***** válasza:
79%
7: Azért, mert a 9 millió forint jól hangzik, csak amikor meg lakást akarsz venni, akkor derül ki, hogy bilibe lóg a kezed. Szüleivel meg gondolom azért él, mert ha albizna, rámenne a fele fizetése, és nem tudna tovább dinamikusan gyűjteni, hogy tartsa a lépést a magas árakkal.
júl. 9. 09:32
 29/29 anonim ***** válasza:
28%
Nem rossz
júl. 10. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

7 év alatt 35 millió forint megtakarítás jónak számít?

Lehetek ezzel az összeggel elégedett? Ezen kìvúl nincs semmim. Most 36 éves vagyok. Köszönöm a válaszokat.

Milyen felelősségteljes dolgot ajánlanátok egy 27 évesnek, ami elkíséri az életén keresztül?

Gondolok itt megtakarítási számlára, autóvásárlásra, az ország melyik részére érdemes költözni, kiben bízzon meg, mindig legyen B terve, stb.

Heti 475 euró félretett pénz jónak számít?

Hollandiába dolgozok raktárban heti 40 órát éjszakai műszak munkaerőközvetitővel. 550 eurót kapok szállás, adók, egészségbiztositás levonása után. Költekezésem. kaja:40 EUR / hét Szombati hétvégi sörözés: 10 eur/hét tisztasági eszközök hétre leosztva: 2,5...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!