25 évesen 9 millió forint megtakarítás már átlag feletti?

válasza:Szüleid tudtával spórolsz az ő kihasználásukkal?
Nekem volt egy ismerősöm. Albérletben lakott egy néninél, aki megkedvelte, majd, mint unokáját tekintette.
Alig kellett fizetnie vslamit, mert a “szegény intelligens tanárbácsinak milyrn nehéz”.
Nos, közben összegyűjtötte a takarékban a beugrót, vett egy szövetkezeti lakást OTP hitelre, s közben élvezte a néni vendégszeretetét: jelképes bérleti díj, meleg étel, barátságos otthon.
A lakást meg szépen kiadta.
És ezen bukott meg valahogy . Szegény néni már azon gondolkodott, hogy majd biztos számíthat rá, s a javára fog végrendelkezni.
Hát repült szépen, “zúgva szállt, mint a győzelmi zászló”.
Megérdemelte a tetű.

válasza:

válasza:Sztem meg légy büszke magadra.
Ez lehetne több,lehetne kevesebb,de mégis elértél vamit.
Drága mamám, mindig azzal biztatott: Nézd fiam,az utcában Tóték négyen keresnek ,rádiójuk sincs.
Sör,bor,pálinka.

válasza:

válasza:Lehet, hogy átlag feletti, lehet, hogy nem. Ahhoz tudnunk kellene az átlag mennyit tesz félre.
Amikor ennyi éves voltam , jobban spóroltam, lett is lakásom elég gyorsan. Tudom, hogy most nehezebb, de ha nem szórakozol és nem utazgatsz, míg nincs lakásod, akkor gyorsabban lesz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lehetek ezzel az összeggel elégedett? Ezen kìvúl nincs semmim. Most 36 éves vagyok. Köszönöm a válaszokat.
Gondolok itt megtakarítási számlára, autóvásárlásra, az ország melyik részére érdemes költözni, kiben bízzon meg, mindig legyen B terve, stb.
Hollandiába dolgozok raktárban heti 40 órát éjszakai műszak munkaerőközvetitővel. 550 eurót kapok szállás, adók, egészségbiztositás levonása után. Költekezésem. kaja:40 EUR / hét Szombati hétvégi sörözés: 10 eur/hét tisztasági eszközök hétre leosztva: 2,5...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!