Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Barátok nélkül unalmas lenne...

Barátok nélkül unalmas lenne az életed ha csak a munka és az intézni valók tennék ki a napjaidat fiatalon ?

Figyelt kérdés
Én jelenleg ilyen vagyok, sokszor nyomaszt hogy fiatal vagyok és eléggé magányosan telnek a napjaim. Ha megyek is valamilyen programra egyedül teszem.
júl. 6. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Haver, vagy nő nélkül persze unalmas, hazudik aki azt mondja nem.
júl. 6. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, most is az.
júl. 6. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam csak a munka van, ami elég is.
júl. 6. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze. A melo csak penzszerzesre kell, a kotelezo inteznivalokat senki se szereti. Ezeken felul van az elet. Baratnom, haverok, hobbik.
júl. 6. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Igen, az lenne.
júl. 6. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Erre van a gaming
júl. 6. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt az, de ahhoz azért kellett az, hogy megtanuljam a saját társaságomat szeretni és olyan hobbikat keresni, amik örömet szereznek nekem... én pl. kulturális programokra is eljártam egyedül, kézműves szakkörre. Nyilván egy jó kapcsolatban még jobb, de egyedül sem voltam magányos.
júl. 7. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Hogy nem lehet kijonni netto 400ezerből?

Simán kilehet mondom a példámat és költekezésem. Budapesten lakok/dolgozok. Költségeim: Lakáshitel törlesztő: 210 ezer - 80 ezer tamogatas mert kozszferaban dolgozok, így 130ezer. rezsi: párommal lakok így osztozunk a fele nettel együtt 25 ezer. Kaja: 100...

Mit csináljak ebben az esetben?

Ha annyi munkám van hogy nem tudom mindenben a 100 százalékot nyújtani. Ejtek hibákat

Buszvezetői állás mennyire társas,szociális interakcióval teli munka ?

Való életben eléggé magányos vagyok, nem igazán sikerül barátokat, haverokat találni. Buszozás rég óta érdekel, gondoltam el megyek városi buszsofőrnek Budapesten, legalább emberek között vagyok. Hátha még nőkkel is tudok ismerkedni.

Mások is vannak akik csak a munka miatt vannak emberek között?

Én ilyen vagyok, munkán kívül egyedül vagyok, nincs kivel találkozom. Gáz az hogy pedig fiatal vagyok.

Nagyon stresszelek a holnapi munkakezdés miatt, mit tegyek?

Holnap lesz az első napom egy másik munkahelyen diákmunkásként eladó pozícióban. Még sosem dolgoztam eladóként, ez lenne az első. De félek hogy nemfogom megérteni hogy működik a kassza, meg számolgatni is kell ami nem az erősségem attól még, hogy van matek érettségim....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!