Barátok nélkül unalmas lenne az életed ha csak a munka és az intézni valók tennék ki a napjaidat fiatalon ?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Simán kilehet mondom a példámat és költekezésem. Budapesten lakok/dolgozok. Költségeim: Lakáshitel törlesztő: 210 ezer - 80 ezer tamogatas mert kozszferaban dolgozok, így 130ezer. rezsi: párommal lakok így osztozunk a fele nettel együtt 25 ezer. Kaja: 100...
Ha annyi munkám van hogy nem tudom mindenben a 100 százalékot nyújtani. Ejtek hibákat
Való életben eléggé magányos vagyok, nem igazán sikerül barátokat, haverokat találni. Buszozás rég óta érdekel, gondoltam el megyek városi buszsofőrnek Budapesten, legalább emberek között vagyok. Hátha még nőkkel is tudok ismerkedni.
Én ilyen vagyok, munkán kívül egyedül vagyok, nincs kivel találkozom. Gáz az hogy pedig fiatal vagyok.
Holnap lesz az első napom egy másik munkahelyen diákmunkásként eladó pozícióban. Még sosem dolgoztam eladóként, ez lenne az első. De félek hogy nemfogom megérteni hogy működik a kassza, meg számolgatni is kell ami nem az erősségem attól még, hogy van matek érettségim....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!