Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted ez igaz, hogy egy...

Szerinted ez igaz, hogy egy mondattól meg változhat az élet?

Figyelt kérdés

júl. 7. 13:35
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Megváltozhat itt egybeírandó.

Példák: meleg vagyok, örökbefogadtunk, AIDS-es vagyok, rákos vagyok, elköltözöm, a testvéred az apád, stb. stb.

júl. 7. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Egyébként igen.

Sarkított a dolog, mert jelen korunk világában a legszükségesebb mondatok sajnos ritkán szoktak elhangzani, pláne megfelelő módon mind a "feladó", mind a "fogadó" féltől, de igen, egy–egy apró mondat egész életekre lehet befolyással, van hogy több generációra kimenően. A lehetőség minden pillanatban adott, csak tudnunk kell felismerni -és élni vele. Egy "szeretlek", egy "fontos vagy", egy őszinte megbánás, egy világmegváltó gondolat, egy segítségkérés -vagy másnak segítés mindkettőtök életét gyökeresen megváltoztathatja.

Ez azért szokott elmaradni általában, mert nem megfelelő időben, nem megfelelő módon, vagy egymással nem megfelelő személyek között történik. Legrosszabb esetben meg mindkét fél tudja, -vagy érzi, hogy mit kellene tennie, de mégsem lépnek, és mégsem hangzik el az a bizonyos mondat, nem történik meg az a lépés. Ami mindkettejük életét drasztikusan előre mozdíthatja.

júl. 7. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is teljesen, 100%-ban, de van benne ráció, lehetőség. Nekem már mondtak olyan szöveget, ami nyomott hagyott, a hatékonysága viszont kérdéses.
júl. 7. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de talán nem is önmagában a mondat számít, hanem az, aki mondta, ahogy mondta. Ha olyan személytől jön például, akire felnézel vagy akiben megbízol, akkor igen. Mástól elhangozva lehet, hogy semmilyen hatása nem lenne.
júl. 8. 00:20
 5/8 id. Kiss László válasza:
51%
Igen igaz 13-után szabadon böktem rá - csak pontosítom: az univerzumot a hang hozta létre semmi után. mert a van égi az az IGE PL. LEGYEN TÜCSÖK... ÉS LETT TÜCSÖK... a gondolatnak valóban nincs hangja - de például::::. a szélnek van stb.sok. sokk története(((((((((((((((((((((((((((
júl. 11. 01:12
 6/8 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
Igen.
júl. 12. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A szüleim hosszas, eredménytelen győzködés után végül kibökték, hogy ha ezzel az emberrel jársz és akarsz összeházasodni, akkor nem akarunk többé látni, és kitagadunk az örökségből is. Ez volt az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, jobbá tette.

Azóta nem láttam őket, az életem nyugodttá vált, végre megtanultam milyen boldognak lenni, és azóta is a párommal vagyok (23 éve).

júl. 12. 21:02
 8/8 anonim válasza:
0%
Amikor a bíró azt mondja, hogy tíz éc fegyház!
tegnapelőtt 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Szerintek mik azok a dolgok, amiket feltétlenül meg kell élni, át kell élni az életben?

Mi az, amit kihagyni az életben valósággal bűn kategória, ha nem ostobaság?

Azt érzem amit keresek kevés, és egyszerűen bele vagyok betegedve! Szerintetetek, hogyan lehetne jobban beosztani?

Szóval, rólam 22 éves vagyok, és egy 350.000 keresek! Van egy autóm, egy barátnőm, itthon szüleimmel/ egyedül/ barátnőmmel lakom! Viszont azt érzem, folyamatosan tűnik el a pénz a kezem közül! Napi 8 órát dolgozom 7* mert 1 óra fizetett ebéd időm van! + Munkahelyem...

Őszintén fiatal Magyarok! Szerintetek mennyire élhető most itt az élet Magyarországon?

Őszintén fiatalok,hozzátok szólok,én jelenleg egy 25 éves dolgozó fiatal vagyok egy vidéki városban,lassan 20 évesen vagyok az idézőjeles munkaerőpiacon mielőtt a boomerek megkérdeznék mi a végzettségem (nem mintha jelentene bármit,de OKJ technikusi) ..Dolgoztam sajnos...

Szerintettek normalis egy ilyen elet?

Mindennap kuzdok magammal ,valami melydepressziv allapotba kerulok van amikor lever de van amikor visszavagok de nem is tudom hanyszor zajlik ez le.Nagyon meg latszik a jegyeimen is 1-5 ig. Meg ugy osszesegeben kiegyensulyoztlan vagyok az erzelmek osszes skalajat atelem nap mint nap. 20 f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!