Ha beszélgetsz valakivel akkor könnyen jön a mondani való?
Mindig tudod mitől beszélj?
Sokszor van nekem az hogy nem tudom miről beszéljek másokkal. Nem tudok hosszasan beszélgetni. Ez valami betegség lenne? Ismerkedni sem nagyon tudok így senkivel, mert ugye minden alapja a kommunikáció, így nehezen tudnak megismerni. Meg mély kapcsolatot nem is tudom lehet e így kialakítani.
Normális esetben könnyen kéne jönnie a témának, mondani valónak?

válasza:

válasza:Függ a kedvemtől az hogy kivel mert nem mind1 kivel hogy tudsz kapcsolódni. Nekem van akivel nehéz de nem azért csak valahogy mindketten mashogy próbálkoznánk azt félreértjük egymást. Akinek meg már eleve rossz véleménye rólam vele meg kevésbé leszek nyitott ugye már csak a félelem miatt se vagy azért mert hát minek erőlködjek de azért vele is megpróbálok egy semleges viszonyt kialakítani.
De sokszor volt hogy csak magamba fordultam mondván el vagyok egyedül is mert hát régen is el voltam
További kérdések:
Van jogsim és vezettem is már többször, de néha úgy érzem bizonytalan vagyok. Az van, hogy ha megszokott úton kell menni, akkor jól megy, de ha nagyvárosi forgalomba kell bemenni, akkor rögtön komfortzónán kívülinek érzem, hogy a sok sáv, jönnek mindenhonnan, mekkora...
Azt mondják, nem, kor, végzettség, pozíció és családi állapot alapján kell tisztelni a másikat. Ez alapján a pontozási rendszer így néz ki: Kor szerinti: 0-130ig annyi pont ahány éves vagy Nemek szerinti: férfiak: 0 pont, egyéb neműek: 40 pont, nők: 120...
Nekem egy ismerősöm ezt mondja bàr még ő sem jàrt Erdélyben.
Napi szintű szorongás,fájdalom, negatív gondolatok, többekkel beszéltem akik elmondták hogy ugyanezektől szenvednek amitől én. Létezik bárki is aki mindennapi terheket cipel? Letenni sem egyszerű..
Nekem nem volt olyan amibe megerősítettek volna hogy jól csinalom ügyes vagyok vagy egy út amin elindulhattam volna kicsinek. Nem volt olyan hogy egy érdeklődésemet támogatták volna vagy így érdeklődtek volna iránta. Nagyon sok mindenen gondolkozom mi lehetnék és...
Már unom, hogy mindenért meg kell küzdenem, míg másoknak minden az ölükbe hullik. Nem hiszek az előző életben, de komolyan már az is megfordult a fejemben, hogy azért van ez. Valamiért meg kell "fizetnem". Mindig azt mondják majd a kemény munka meghozza a gyümölcsét és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!