Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Naponta mennyi az az idő,...

Naponta mennyi az az idő, amit a munkahelyeddel kapcsolatban kell eltöltened?

Figyelt kérdés
Persze a szabadnapjaidon nem. Meg aki HO-ban dolgozik, arra sem gondoltam most. A kérdést itt inkább úgy értem, hogy mennyi időt vagy bent a munkahelyen + oda, és visszautazás.
júl. 9. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen változó beosztásban vagyok, nem napi ugyanannyi órát, de heti 40 órára jön ki, plusz a szünetek amit ledolgozok, de este meg valamivel korábban lépünk le általában, mint a hivatalos munkaidő vége (főnök rak ki, mert sietne és ő zár), szóval így pontosan nem tudom megmondani. Utazás napi fél óra, közel lakom.
júl. 9. 10:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
8 és fél.
júl. 9. 10:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
8,5
júl. 9. 11:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Utazással együtt majdnem 10.
júl. 9. 11:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Utazással együtt 11. Plusz készülődés az mondjuk még napi fél óra.
júl. 9. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
6-8 óra munka + 2x15 perc utazás.
júl. 9. 11:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
H-Cs között 8 plusz fél, pénteken 6. Utazás 2x35 perc.
júl. 9. 11:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Utazással együtt napi 11 óra
júl. 9. 11:49
 9/14 anonim ***** válasza:
9 óra
júl. 9. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Durván a munkahelyemen 7,5 órát töltök bent heti 4 nap, pénteken csak 6.5 óra. Napi 20 perc oda és 20 perc vissza az út BKK-val. Heti 40 órás állásban vagyok bejelentve határozatlan időre. Nem panaszkodom.
júl. 9. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek, mi kell ahhoz, hogy pozitív véleményeid, emlékeid legyenek a munkahelyeddel kapcsolatban?( Ne töröljétek, fontos a mondanivaló.)

Pl. a rászorulók segítésére rendeznek bent evős programot, amivel jelképes összeggel támogatod azokat az embereket, akik hátrányos helyzetben élnek. Ez nekem tetszik, szép gesztus. Viszont, mikor a cég, 1 nap alatt dobott ki 270.000 Ft értékben élelmiszert a főnök...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!