Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb baromság...

Miss Lady kérdése:

Mi volt a legnagyobb baromság amit gyerekként/kisgyerekként csináltál?

Figyelt kérdés
Én anno a falra véstem :D.

júl. 9. 13:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
77%
12 évesen az egyik osztálytársammalm azt csináltuk, hogy ő felment a tetőre egy dinnyével, és rádobja a fejemre.
júl. 9. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Ragebaiteltem egy öreget a lakótelepen. vesszővel csapkodtam szét egy bokrot és bámultam,kiabált az öreg hogy ne bántsd meg hasonlók,addig csináltam amíg kijött. akkor elszaladtam majd amikor visszament folytattam tovább.
júl. 9. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Mindig amikor a háziorvostól kaptam egy matricát hazavittem és felragasztottam a szekrényre. Pár év alatt tele volt a szekrény felülete matricákkal, végig azok voltak rajta. Csodálom, hogy a szüleim nem szedték le őket. (Én szedtem le őket kb 12 évesen)
júl. 9. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Pajorokat gyűjtöttem, ezért (közel) az összes fűcsomót kitéptem az ovi udvarán.
júl. 9. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Köveket dobáltam az útra, ahol kocsik is jártak.
júl. 9. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Játszottam tanulás helyett
júl. 9. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

- elvágtam a csipkefüggönyt

- vizet borítottam az erkélyről a járókelőkre

júl. 9. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ettem patkány mérget
júl. 9. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem ilyenre :(
júl. 9. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kavics háború. Kaviccsal dobáltuk egymást. Az a találat ért, amelyiknél hangot adtál, tehát csöndben kellett maradni, ha eltaláltak.

Sárral dobáltuk autók szélvédőjét és elfutottunk, ha megálltak.

júl. 9. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Éreztétek már azt hogy egy elcseszett jövőben éltek?

Kisgyerekként mindig arról fantáziáltam, milyen lesz, ha nagy leszek, mennyi lehetőségem lesz mindenre. Most itt vagyok, megvalósultak dolgok amikre vágytam viszont egyáltalán nem tölt el olyan jó érzéssel mint amilyenre számítottam. Olyan mintha a színes képet...

Mièrt nehéz Magyarorszàgon kisgyerekkel lakàst talàlni?

A kérdésemet kívncsisàgból irtam ki.Nàlunk,Szlovàkiàban ez nem jellemző.Még senkitől sem hallottam ilyet,nem is ismerek senkit,aki ilyen problémàba ütközött volna.

Mit kezdjek magammal, ha hiányzok a kisgyerekkori énem?

Nem tudom mit kezdjek magammal. Egyszerűen nagyon hiányzik, amikor még kisgyerek voltam, egy nagyon erős nosztalgia érzés tör rám és szomorúvá tesz az egész és a tudat, hogy már nem annyi vagyok. Mit tud ilyenkor kezdeni magával az ember?

Szerintetek mitcsinálnak egy olyn "kisgyerekkel" (tizenéves fiatallal), aki érvágással a korházba kerül?

Ez most nem rám vonatkozik. De mindig is érdekelt, hogy vajon mivan azokkal akik bekerülnek így a korházba. Anya azt mondta nekem hogy miutan ellátták a sebeket egyenesen viszik a gyermek pszhihiátriára. Vagyis ez akkor volt amikor én is vágdostam magam:/ na de mind1.....

Hogyan szokhatnék le erről a kisgyerekkoromban felvett szokásomról?

Eléggé furcsa szokás ez és még mindig nem nőttem ki. Ez olyan hogy magam alá rakom a lábam, ráülök és elkezdek dülöngélni előre és hátra. Ezt még kiskoromban vette észre a doktor nő és így nevezte: "kutyázás" vagy valami ilyesmi... Amikor ülök a széken, néha akkor is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!