Mi volt a legnagyobb baromság amit gyerekként/kisgyerekként csináltál?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:- elvágtam a csipkefüggönyt
- vizet borítottam az erkélyről a járókelőkre

válasza:Kavics háború. Kaviccsal dobáltuk egymást. Az a találat ért, amelyiknél hangot adtál, tehát csöndben kellett maradni, ha eltaláltak.
Sárral dobáltuk autók szélvédőjét és elfutottunk, ha megálltak.
Kapcsolódó kérdések:
Kisgyerekként mindig arról fantáziáltam, milyen lesz, ha nagy leszek, mennyi lehetőségem lesz mindenre. Most itt vagyok, megvalósultak dolgok amikre vágytam viszont egyáltalán nem tölt el olyan jó érzéssel mint amilyenre számítottam. Olyan mintha a színes képet...
A kérdésemet kívncsisàgból irtam ki.Nàlunk,Szlovàkiàban ez nem jellemző.Még senkitől sem hallottam ilyet,nem is ismerek senkit,aki ilyen problémàba ütközött volna.
Nem tudom mit kezdjek magammal. Egyszerűen nagyon hiányzik, amikor még kisgyerek voltam, egy nagyon erős nosztalgia érzés tör rám és szomorúvá tesz az egész és a tudat, hogy már nem annyi vagyok. Mit tud ilyenkor kezdeni magával az ember?
Ez most nem rám vonatkozik. De mindig is érdekelt, hogy vajon mivan azokkal akik bekerülnek így a korházba. Anya azt mondta nekem hogy miutan ellátták a sebeket egyenesen viszik a gyermek pszhihiátriára. Vagyis ez akkor volt amikor én is vágdostam magam:/ na de mind1.....
Eléggé furcsa szokás ez és még mindig nem nőttem ki. Ez olyan hogy magam alá rakom a lábam, ráülök és elkezdek dülöngélni előre és hátra. Ezt még kiskoromban vette észre a doktor nő és így nevezte: "kutyázás" vagy valami ilyesmi... Amikor ülök a széken, néha akkor is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!