Valakinek van valami információja Verebi Bea festömüvésznöröl?
Régebben több képét meg lehetett találni az interneten, de pár éve semmi új nem került az oldalára, illetve egyéb helyen sem lehet semmit hallani róla.
Minden infót elöre köszönök.
További kérdések:
Utazás: párom utazott már nélkülem. Én is nekule. Egyedül annyi hogy én szeretem ha megkerdez, hogy szeretnék e menni. Ha nem kérdezne meg rosszul esne. Buli: ugyanez. Itt is szeretem ha megkerdez. Mentünk már külön. Persze ha másokkal flörtölne stb az más kérdés...
Legutóbb amikor ismerkedtem egy férfivel, mivel 4 napig még csak le sem láttamozott, letiltottam.
9 osztályos voltam, amikor magánéleti krízisem volt, és azt éreztem muszáj beszélnem valakivel, különben kárt teszek magamban. Egy fiú osztálytársamat választottam, mert nem volt más lehetőség! Olyan kényelmetlenül éreztem, hogy az hihetetlen😀 Amikor pszichológust kerestem nőt választottam
Szeretnék ismerkedni de barátilag is meg ellenkező neműekkel is kb lehetetlen ismerkedni. Mintha nem akarnának ismerkedni, vagy azért mert meg van mindekinek aki kell, nem akarnak új embert vagy nem tudom. Idősebb korosztálynál azt látom ők barátságosabbak, jobban tartják a kapcsolatot.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!