30 felett, már kevés dolog történik az emberrel? 31/F
Figyelt kérdés
A mai napig nem voltam szerelmes, és nincsenek még most sem barátaim.júl. 18. 16:47
11/21 anonim 

válasza:

válasza:Nekem 30 év felett jöttek új dolgok.
12/21 A kérdező kommentje:
De nekem egész életem egy unalmas volt
júl. 18. 22:18
13/21 anonim 

válasza:

válasza:Tőled függ hogy fogod fel, a 30 vagy 30 felett az közel sem a világvége, valaki még 40 évesen vagy felette is nagyon él.
14/21 anonim 

válasza:

válasza:Aze unalmas az eleted mer nem csinalsz semmit
15/21 anonim 

válasza:

válasza:Nekem pont 30 felett kezdett felpörögni az életem.
16/21 anonim 

válasza:

válasza:Igen. Onnantól már lényegében ismétlődnek a dolgok.
18/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, és nincsen mire visszaemlékeznem.
júl. 19. 13:03
19/21 anonim 

válasza:

válasza:Milyen volt a családod? Szülők? Suliban hogy érezted magad? Anyagiak terén hogy állsz? Anyagiak, szex? Egészségi állapotod? Munka?
20/21 anonim 

válasza:

válasza:Kár... Nekem legalább van. Nyolc évvel ezelőtt történt dolgokra, de akkor is. Legalább addig volt értelme élni.
További kérdések:
Mi lesz itt 20-30 év múlva ha már ilyen rossz a helyzet most?
Az aszálynak borzalmas hatásai vannak a természetre.Az erdők is szenvednek,megszűnnek.Nem tudom mi lesz itt 20-30 év múlva. Tehát akik azt mondják minden rendben azokkal nem értek egyet!
Mihez kezdtél az életeddel?
Tudom, sok ilyen kérdés van, de mindenki más végkövetkeztetésre jut. Mi a te életed értelme, mit csinálsz legszívesebben, mi elégít ki? Nekem nincs válaszom, pedig már 40+ vagyok, ketyeg az óra. Néha szórakoztat valamilyen film, zene, képregény, olvasmány,...
Miért baj az, ha egy felnőtt gyerekes módon szeret rajzolni?
Hallottam már olyat hogy több potenciál van bennem de engem ez kicsit se hat meg. Tudok úgy rajzolni, mint egy átlag felnőtt ember. Nekem ez bőven elég. Engem az se vonz egyáltalán, amit a legtöbb felnőtt férfi csinál pl. eljárnak alkoholt inni vagy metálzenét...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!