Aki munka közben sokat van emberek között szabad idődben mennyire szeretsz barátokat, családdal találkozni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Semennyire. Nekem a közvetlen családtagokra, barátokra sincs. A szüleimet is akkor látogatom, mikor befigyel három szabadnap egymás után, mert egy kell ahhoz, hogy megcsináljam a testem fenntartásához szükséges dolgokat (főzés/meal prep, mosás, takaritás, hosszabb edzés), egy meg kell a lelkemnek, azon van, hogy elmegyek túrázni, direkt kihalt útvonalra, hogy senkivel ne találkozzak lehetőleg, de olyan is van, hogy egész nap otthon olvasok, vagy simsezek, vagy ebben a jó időben kimegyek a Duna-parta, és ott töltődöm D vitaminnal, meg egyedülléttel és vizcsobogással.
Mondjuk én eleve egy introvertált ember vagyok, aki beleszeretett egy extrovertáltaknak való karrierbe, és nem nyolc óra a munkaidő, hanem inkább 10-12, jól megfizetik, de néha elgondolkozom azon, hogy milyen nem anyagi árat fizetek ezért.

válasza:

válasza:NAGYON. Munkahelyen emberek között egy professzionális “álarcban” vagyok, a velük való kommunikáció a munkakör része, aminek a kereteit, szabályit az adott cég vagy a megoldandó feladat szabja meg.
Barátokkal, családtagokkal, párommal felszabadult vagyok (mondjuk ebben az is segít, hogy csak olyanok vannak az életemben, akikkel őszintén jól érzem magam), hozzájuk nem kell “social battery”, mert nem merítenek le, hanem feltöltenek.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Programot szervezni, ilyenek.
A személyi edzőt azért hoztam fel példának, hogy értsétek milyen jellegű kapcsolat volt a férfi és a nő között.Nem a férfi volt a személyi edzője, de ahhoz hasonló, szóval jó példa.
Vagyom a szeretetukre de elvesZIteni se akarom oket Olyan gyermekkori ismerosomnek meg nem merem irni h talalkozzunk, akinek eddig meg nem, mert hatha nem reagal ra es nem ir tobbet, pedig amikor levelezunk, szeretem is baratilag, nagyon kedves, de felek h...
Ahol nem kell sok emberrel találkozni és beszélni nap mint nap.
Jelenleg ügyintéző vagyok. Naponta rengeteg, néha több száz ügyféllel találkozom, és úgy érzem így pár év után, hogy kezdek besokallni az emberektől. Szeretnék váltani teljesen más irányba, még a tanulást is bevállalnám. Ötletek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!