Ti mit csináltok ha ráírtok valamelyik ismerősötökre de nem ír vissza az illető?

válasza:Azt csinálnám/csinálom is hogy én is csak annyit törődnék vele amennyit ő is törődik énvelem.
A problémáiról panaszkodó chatjére válaszolnék valamikor, pár hét múlva 😄

válasza:Nem tudom, nem voltam még ilyen helyzetben. Annak szoktam írni, hogy mi van vele, akivel olyan viszonyban vagyunk, hogy tudom, hogy válaszol. Ezt max olyan esetben tudnám elképzelni, ha mondjuk ráírnék valami random gimis osztálytársamra, akivel 15 éve nem láttuk egymást, és akkor ő nem reagálna, mert nem értené, mi a szart akarok. :D De ilyet meg miért tennék.
Ugyanígy engem se szoktak random ismerősök, akik nem a barátaim felkeresni a problémáikkal.

válasza:Nyugi, vannak rettenetesen szétszórt emberek.
Nem vagyunk egyformák, nálad alap, hogy figyelsz ilyesmire, de mi nem értjük meg azokat, akik lehet, láttak valamit, de 2 perc múlva már totál elfelejtik.

válasza:Egyik stratégia: amikor az illető olyan üzenetet kap, amivel nem akar foglalkozni, úgy tapasztaltam hogy az olvasási visszaigazolást kikapcsolják és csak az jelenik meg az üzenetnél: "kézbesítve". Gondolom ez a konfrontáció megoldása miatt van, mondjuk elég szánalmas stratégia. A következő üzenetváltásig amíg vagy én vagy ő nem ír, nincs reakció arra az üzenetre amivel nem akar foglalkozni.
Egyéb, "nem reagálás az üzenetre" típusok:
Amikor azt tapasztalom, hogy Facebookon folyamatosan árasztja a bejegyzéseket és az üzenetre nem válaszol, az elég rosszul szokott esni.
1. nem írok neki utána
2. (lehet hogy rossz stratégia) egy esetben elköszöntem az illetőtől, valakinek írtam olyan témával kapcsolatosan amiről biztosan tudtam, hogy rendkívül foglalkoztatja ("most jelent meg a... 1. része", két héttel később amikor a 2. rész is megjelent, ismét írtam neki. Reakció egyik üzenetre se érkezett. A bejegyzések áradata viszont szakadatlan volt. Olyan barátjával ebédelgetett, strandolgatott akivel előzőleg mindenféle jellemtelennek mondták el a másikat, egymás háta mögött beszéltek stb.
Ezután írtam, jelezve hogy küldtem a két részt, mert ez a téma őt úgy tapasztaltam mindig érdekli és egyben minden jót kívántam, megígérve hogy soha többet nem fogom őt zavarni.
Ekkor hirtelen rövid időn belül érkezik válasz, jön a "jajj ne haragudj elfelejtettem/annyiminden volt mostanában/blabla".

válasza:Van egy csaj aki elejétől fogva közeledett felém, ő jött oda barátkozni beszélgetni, nekem idővel megtetszett, és bevallom az is kíváncsivá tett hogy amióta ismerem soha nem volt senkije, nem él közösségi életet, barátnői rendre eltávolodtak már tőle hisz felnőttek az élethez, lett kapcsolatuk, házasság összeköltözés, egyiküknél a gyerek is tervbe van. Szóval csak ő ilyen nyomi, élőben nyíltabb, üzenetben meg olyanra nem válaszol csak láttamozza ami számára már a közeledés egyértelmű jele.
Ennek ellenére, soha nem közölte azt hogy közöttünk soha nem lesz semmi, mert mondjuk nem volnék az esete vagy bármi. Ez a semleges közeledés-eltávolodás megy időről időre, és unom.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Ne haragudjatok, ha rossz kategóriába fogom írni, fogalmam sincs hova írhatnám…De már a megbolondulás szélén állok. Egy 20 éves srác vagyok, aki idén fejezte be a középiskolai tanulmányait. A középiskola, ahova jártam, 30 km-rel arrébb volt az...
-Facebook dating -Bumble Ha az illetinek volt profilja régen de elvileg törölte
Minden étkezéskor valamilyen húsból készült ételt eszik.A fogyasztott ételek(pörköltfélék,gombócos káposzta,rántott szelet,sült húsok,házi füstölt kolbászok,sonkák,szalonnák,disznósajt, és szinte minden evéshez legalább egy fej vöröshagyma,fokhagyma.Vizet minimálisan...
Láttam egy videót, ami erre jó példa. Adott a vevő és az eladó. A vevő tiszteletlenül, lekezelően és hanyagul csak odab*ssza a pénzt az eladónak, majd amikor az szintén ilyen módon adja vissza neki a visszajárót, a vevő meg van lepődve, nem érti a szitut. De persze...
Nem igazán értem ezt. Semmilyen más vagyontárgy nem jut eszembe, aminek a hiánya esetén széles tömegek erre a következtetésre jutnának. Például ha egy férfi nem rendelkezik anális vibrátorral, akkor nem az az első gondolatom, hogy anyagi okokból nem képes...
Szeretnék valakit figyelmeztetni, hogy szervezett akció keretében bemószerolták az ICE-nél többszörös vízumcsalásért. Az illető Amerikában lakik, nem-bevándorló vízuma van és jelenleg Európában nyaral. Szeretném, ha tudna róla, hogy amikor visszamegy, felkészült...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!