Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ejtettél már bele akármit a...

Ejtettél már bele akármit a wc-be? Akár nyilvánosba, akár otthoniba.

Figyelt kérdés
Én evőezközt, amikor a maradékot bele kellett régen söpörni.
aug. 5. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem, szerencsére.
aug. 5. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Törlőkendőt, de le is húztam mert undibb lett volna kiszedni. Csikket beledobom ha épp wc-re megyek cigivel. Telefont csak majdnem ejtettem bele mikor a hátsó zsebemben maradt.
aug. 5. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a rúzsomat otthon. Ki kellett szednem, mert nem akartam dugulást, de nyilván kidobtam, szerencsére le volt húzva a wc, nem a pisiben kellett turkálnom.

Most a wc mellett van a mosógép, egyszer beleesett egy zokni is, szerencsére az is csak a tiszta vízbe, aztán meg dobtam a mosásba. Azóta lecsukom a budi tetejét, ha pakolászom a ruhákat.

aug. 5. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Otthoni wc-be telefont. Vége is lett neki. Kuka.
tegnapelőtt 01:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Telefonom a munkahelyi klotyóba. Kicsúszott a zsebemből. Szerencsére épp elöttem pucolta ki a takker néni, de azért lefertőtlenítettem alkoholos cuccal. Szerencsére miután megszáradt, ugyanúgy működött.
tegnapelőtt 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

A héten történt: irodaházban bemegyk a wc-re. Patika tiszta, elegáns, "nyakkendős" budi. A budi felett egy elegáns kis polc, rajta egy légfrissítő. Az sem holmi rossmann-dm saját márkás, hanem üvegpalack, kis prickolóval a tetején.

Az ülőke le volt csukva, lehajoltam, hogy felnyissam. Felegyenesedés közben egy picit megfejeltem a kis polcot, az meg egyből leesett. A légfrissítő meg hibátlanul bele a budiba. De nem akárhogy: függőlegesen, tökéletes szabadesésben, pont a víz közepébe.

Mivel eleve súlyos üvegből volt, és a célzás is hibátlan volt, akkorát fröccsnet, hogy térdtől homlokig (tényleg!) lettem budivizes.

De ez még nem a vége. Káromkodtam egy jót, ahogy kelet-európai férfihez illik, és kivettem a légfrissítőt, de szinte rögtön elvált a prickolófej az üvegtől, és az egész jelenet megismétlődött: üveg bele vízbe, fröccs, homloktól térdig víz.

És ezek után kijöttem, mint aki nadrágon keresztül hugyozta magát pofán, és visszaültem a workshopra, amiről kikéreckedtem. Priceless...

tegnapelőtt 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyibe, az egész wc papír gurigát. Az otthoniba meg a wc tisztító tablettát
tegnapelőtt 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Küldetek linket? Nyilvánosban

Bármiről, amit ti élveztek, vidi, kép, fotó, minden kategóriában !

Instagrammon van 650 követőm de abból csak 40 lájkol és kb. 150 nézi a storym. Hogy lehetne aktívabbá tenni a közösségem? (Privát fiókom van, de...

Követők abszolut nem jönnek, így nem akarom kitörölni a követőimet az inaktivitásuk végett. EZ NEM KÖVETŐK UTÁNI SÍRÁS. KÉREM HAGYJUK EL AZ OLYAN BESZÓLÁSOKAT MELYBEN LE ÍRJÁK,HOGY NE SÍRJAK KÖVETŐK UTAN ÉS HASONLÓK. Köszönöm.

Ha nyilvánosba teszek ki fb egy styrit, akkor látom személy szerint ki nézte meg?

Pl olyan személyre gondolok aki nem az ismerősöm fb-on. Kíváncsiságbol akarom meg csinálni. Látom azt az embert (név szerint, profil képet akár) aki rá nézett? Előre is nagyon köszönöm!

Sikerült már annyit kipakolni, hogy nem ment le a wc-n nyilvánosban?

Anno sosem felejtem el, suliba jártam még, nagyon kellett kulelnom, bementem a Tesco mosdóba, aztán, hát annyi kijött hogy nemtudtam lehúzni. Elszaladtam gyorsan. Azóta nem, mentem nyilvános mosdóba.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!