Ejtettél már bele akármit a wc-be? Akár nyilvánosba, akár otthoniba.

válasza:

válasza:Egyszer a rúzsomat otthon. Ki kellett szednem, mert nem akartam dugulást, de nyilván kidobtam, szerencsére le volt húzva a wc, nem a pisiben kellett turkálnom.
Most a wc mellett van a mosógép, egyszer beleesett egy zokni is, szerencsére az is csak a tiszta vízbe, aztán meg dobtam a mosásba. Azóta lecsukom a budi tetejét, ha pakolászom a ruhákat.

válasza:

válasza:

válasza:A héten történt: irodaházban bemegyk a wc-re. Patika tiszta, elegáns, "nyakkendős" budi. A budi felett egy elegáns kis polc, rajta egy légfrissítő. Az sem holmi rossmann-dm saját márkás, hanem üvegpalack, kis prickolóval a tetején.
Az ülőke le volt csukva, lehajoltam, hogy felnyissam. Felegyenesedés közben egy picit megfejeltem a kis polcot, az meg egyből leesett. A légfrissítő meg hibátlanul bele a budiba. De nem akárhogy: függőlegesen, tökéletes szabadesésben, pont a víz közepébe.
Mivel eleve súlyos üvegből volt, és a célzás is hibátlan volt, akkorát fröccsnet, hogy térdtől homlokig (tényleg!) lettem budivizes.
De ez még nem a vége. Káromkodtam egy jót, ahogy kelet-európai férfihez illik, és kivettem a légfrissítőt, de szinte rögtön elvált a prickolófej az üvegtől, és az egész jelenet megismétlődött: üveg bele vízbe, fröccs, homloktól térdig víz.
És ezek után kijöttem, mint aki nadrágon keresztül hugyozta magát pofán, és visszaültem a workshopra, amiről kikéreckedtem. Priceless...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bármiről, amit ti élveztek, vidi, kép, fotó, minden kategóriában !
Követők abszolut nem jönnek, így nem akarom kitörölni a követőimet az inaktivitásuk végett. EZ NEM KÖVETŐK UTÁNI SÍRÁS. KÉREM HAGYJUK EL AZ OLYAN BESZÓLÁSOKAT MELYBEN LE ÍRJÁK,HOGY NE SÍRJAK KÖVETŐK UTAN ÉS HASONLÓK. Köszönöm.
Pl olyan személyre gondolok aki nem az ismerősöm fb-on. Kíváncsiságbol akarom meg csinálni. Látom azt az embert (név szerint, profil képet akár) aki rá nézett? Előre is nagyon köszönöm!
Anno sosem felejtem el, suliba jártam még, nagyon kellett kulelnom, bementem a Tesco mosdóba, aztán, hát annyi kijött hogy nemtudtam lehúzni. Elszaladtam gyorsan. Azóta nem, mentem nyilvános mosdóba.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!