Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt hiszem elrabolta szívemet...

Azt hiszem elrabolta szívemet Gabó a szépséges (fél)cigánylány, most mit kellene tennem? Lovagol és BMW-vel jár, jajj nem is az esetem! És mégis valami van.

Figyelt kérdés

aug. 31. 09:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Vegyél bmw-t és járj te is lovagolni.

Tudod:közös érdeklődés.

szept. 2. 14:21

További kérdések:

Van olyan fiatal aki egyedül utazik külföldre mert nincs kivel, mennyire gyakori ez?

Mennyire gyakori hogy valaki szeretne külföldre utazni, nyaralni, várost nézni de nincs kivel így egyedül megy?

Egy fiú mikor jön mögöttem miért beszél csúnyán?

Nem értem de komolyan. Direkt próbáltam hallgatni hogy mit mond de csak csúnya szavakat hallottam meg valami mást is..

Magyarországon miért vagy ekkor mértékű gyűlölet az idősekben a fiatalok felé?

Illetve miért van az hogy szószerint bárhova megyek, bárhol vagyok az idős emberek másról sem tudnak beszélni csak arról hogy milyen korcsok a mai fiatalok. Tömegközlekedés, boltok, orvosi rendelők mindenhol. Néha már olyan érzésem van hogy direkt nyomatják ezeket a...

Egyre nehezebben tudom a lépést tartani a világgal. Hogyan tudnám követni a dolgokat?

Például tudom, hogy van a Tiktok, illetve ez a Revolut, de miről lehetek még lemaradva?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!