Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit az istent csinál/dolgozik...

Mit az istent csinál/dolgozik az az ember/leányzó aki ennyire fiatalon (18-25éves kor) a legújabb luxusautókban tespednek, a legújabb elektronikai eszközökkel és minden ami legújabb?

Figyelt kérdés
Akármerre nézek olyan fiatalokat látok akik a legújabb luxus cikkekkel élnek. Szórakozóhelyen Tíz-ezressel fizet egy kólát és egy sört (770Ft) és nem kér visszajárót. Agyam eldobom. Gyártják a pénzt? Mi a búbánatos fene van itt? mit rontottam el?

2014. máj. 6. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

apa anya nagyon jól élnek, ált vállalkozásban jó anyagi körülmények közt, és a gyereket tömik pénzzel

a testéből él, és bizony azzal ilyen jól lehet keresni

van egy szintén vállalkozó, vagy bankár pasija, aki tömi pénzzel, és a kinézetéért cserébe még dolgoznia sem kell

nyert a lottón

külföldről most jött haza, és tele van pénzzel, és meg kell mutatni mindenkinek hogy ő bizony gazdag(ebből van manapság a legtöbb)

vagy tanult, és nagyon jól keres(ez a legritkább)

2014. máj. 6. 22:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászóló, én úgy de úgy, felbosszantottam magamat ezen. Úgy érzem hogy azok az emberek nem tettek le semmit az asztalra, és mégis "mindenük" megvan.
2014. máj. 6. 22:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

nézd, elég bosszantó, főleg ha az ember, kicsit szerényebben él, vagy keményen dolgozik, és még sem tud szinte semmi másra sem költeni.

de manapság, de még régen is,a szórakozás az egy luxus dolog volt, aki ált elmegy, az tudja hogy ott sokszor csak a pénz számít, és ha már ott van, akkor mutogatja, mije van.

én már láttam olyan diszkóbelépés fizetésnél, hogy az ember egy kétújnyi vastagságú húszezrest húzott elő a belső zsebéből, és kidobott egy húszat nagyképűen a kasszás csajnak, majd lekezelően mondja, hogy 5 belépőt, remélem elég lesz??

és vigyorgás mellé!

2014. máj. 6. 22:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen jó helyre születtek, anyuci és apuci mindent finanszíroz nekik.

Lányok esetében pedig lehet, hogy gazdag pasit választott.

2014. máj. 6. 22:26
 5/18 A kérdező kommentje:
De miből gazdag? MITŐŐL?
2014. máj. 6. 22:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ne legyél már érthetetlen!

ott van leírva az első válaszban, MITŐL!

olvasd el!

máshogy nem lesz pénze senkinek!

2014. máj. 6. 22:34
 7/18 anonim ***** válasza:
26%

Mitől gazdagok? Általában attól, hogy megpróbál mindenhol kiskapukat keresni, ami általában sikerül is és jól megfejik ezeket a lehetőségeket.

A másik eshetőség, hogy közel vannak a politikához és ezáltal jobban mennek a dolgok. Ismerek például építőipari vállalatot, ami olyan kicsi, hogy csak a helyiek ismerik a nevét, de éves szinten több milliárdos profitot csinálnak azzal, hogy mivel fideszes haveri kutyák, a közbeszerzésen mindig ők kapják a megbízást...

Semmit nem rontottál el, azért az átlagember szegényebb ennél, sőt. 3 millió szegény országa vagyunk, ezt sem szabad elfelejteni... Csak általában azok az emberek nem is járnak ilyen szórakozóhelyekre, sőt, sokszor csak a munka-otthon ingában élnek. Nem fogod őket az utcán korzózva látni...

Bűnözz és gazdag leszel. Élj becsületesen és szegény maradsz. Persze kivételek mindig vannak, de többségében így mennek a dolgok.

2014. máj. 6. 22:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal. Ez a te életed, ezt építgesd, ne teljen el hiábavalóan nap, mert nem tudod pótolni semmivel.

Mindig lesznek olyanok, akik nálad gazdagabbnak, boldogabbnak vagy valamiben jobbnak tűnnek. De sohasem tudhatod, mi áll emögött, milyen áldozatot hoztak meg ezért azok az emberek, vagy éppen mivel fizetnek majd meg érte.

2014. máj. 6. 22:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

a 8as kapizsgál valamit!

a mögöttes dolgokról ebben a felszínes világban bizony te semmit sem fogsz látni, csak a sikert, csillogást, pénzt.

pedig mögötte már érdekesebb dolgok vannak, amik nem annyira vonzóak,de sokszor ehhez az élethez járnak!

2014. máj. 6. 22:59
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
En is tehetosebb csaladban vagyok meg. Apum hajnali 5-kor de sokszor elobb mar elmegy dolgozni es este 6-8-kor er haza. Es igaz most meg nekem is "mindent" a seggem ala raknak mert suliba jarok, de ahol tudok segitek. Nyaron pedig lesz szabadidom es szeretnek elmenni nyari munkara, hogy ne csak az legyen hogy mindent megkapok. 16/L
2014. máj. 6. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!