Verekedtetek már össze, szóltatok már vissza olyan alakoknak az utcán, akik jól végignéztek és gonosz aljas kritikát mondtak rólatok?
Figyelt kérdés
Ilyen beszólogatos alakokra gondolok az utcán, akik olyan lenézőek. Nem tudom ha mindenkivel ilyenek vagy csak a bénákkal, gyengékkel, ezt sajnos nem tudom mert nem követtem öket.2014. máj. 11. 20:28
1/9 LiEli válasza:
A legrosszabb amit tehetsz ilyen helyzetben, hogy leállsz velük vitatkozni. Ezzel csak őket elégíted ki, az ilyen emberek élvezik, ha látják, hogy a másik ideges lett, vagy esetleg fájtak neki a bántó szavak.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok ellent mondani nektek, értékelem a vállaszókat de személyes meglátásom az, hogy sose szóltam vissza és még egy év után is mikor ujra ott voltam az utca sarkon, ugyanilyen lenézően, lekezelő megjegyzést tettek rólam és ez attól függetlenül hogy még rájuk se néztem sokszor, nemhogy lássák rajtam hogy mérges leszek.
2014. máj. 11. 20:36
3/9 anonim válasza:
Belém azért kötöttek az aluljáróban mert fekete atlétában mertem mutogatni hogy mekkora karjaim és hátam van... Visszafordultam elkezdtem menni feléjük, érdekes mód sietősre vették a dolgot. De ha maradnak, agyonütöttem volna mindkettőt.
37/F
4/9 A kérdező kommentje:
Van amikor csak annyit mondanak, hogy "na jön ez a h*lye vagy h. b*zi stb. Szóval azzal hogy nem fordultam meg hogy pofán verjem, nem változott a hozzáállása.
2014. máj. 11. 20:39
5/9 LiEli válasza:
Sokkal többet érsz el azzal, ha nem veszed őket komolyan. Visszaszólsz valami frappánsat, vagy valamit, amire nem számítanak, de ne sugározzon belőled, hogy mérges vagy. Nyeld le a békát és mutasd meg, hogy téged nem érdekel, mutasd meg, hogy a viselkedésük gyerekes és az intelligenciájuk hagy némi kívánni valót maga után. Sokkal hatásosabb, mint a vita.
6/9 A kérdező kommentje:
Pontosan 3as, egyeseknek még az se számit hogy már harmincas férfi vagy, még nekik is beszólnak és nem unják meg soha hogy újra és újra leh*lyézzenek.
2014. máj. 11. 20:41
7/9 A kérdező kommentje:
Jó de arra mit lehet mondani mikor a gy*kér meglát és csak annyit mond hogy, "na, jön a h*lyegyerek vagy a h*lye b*zi". Nem ismer nem is tudom mi alapjan mondja, csak annyi hogy ugyanabban a negyedben lakunk.Akárhányszor lát nézi minden lépésemet, a múltkor azért voltam téma mert a kocsim egy kicsit kifele állt, nem mintha zavart volna barkit is aki ott ment el.
2014. máj. 11. 20:44
9/9 A kérdező kommentje:
Valami falusi alakok, bejöttek városra, meg a városi bunkó haverjaik.Nagyon beképzeltek, ahogy megjelenik valaki kiegyenesitik a hátukat és néznek az ember felé büszkén, akárkivel találkozok a panel elött, nézik, ellemzik és végül mondanak valami lenéző megjegyzést.Ok nélkül utálnak, még sose váltottunk egymással 2 szót, de ők mondtak eleget rólam.
2014. máj. 12. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!